Evezős bronz az Univerziádén

2013. július 8. 14:08
A Nemzeti Közszolgálati Egyetem diákja Csepregi Gábor bronzérmet szerzett Kazánban az Univerziádén! Papp Gergely és Pétervári-Molnár Bendegúz 6. helyen végzett.

Egy arany- és egy ezüstérem után megszületett a Magyar Egyetemi Csapat első bronzérme is a kazanyi Universiádén, evezésben.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója, Csepregi Gábor a harmadik helyen végzett a férfi könnyűsúlyú egypárevezősök mezőnyében, 7:32.62-es időeredménnyel. A győztes német Julius Peschel eredménye 7:24.07. 

"Három hete, a magyar egyetemi országos bajnokságon egy korábban nálam jobban teljesítő versenytársamat megvertem négy másodperccel, és ez önbizalmat adott" - nyilatkozta a Danubius Nemzeti Hajós Egylet versenyzője. "Tudtam, hogy jó erőben, jó formában vagyok, csak tartani kell azt a szintet, és akkor bármi lehet. A német versenyző U23-as Eb-bronzérmes, a második lengyel fiúnak is vannak eredményei, de most már nekem is. Fizikálisan talán úgy néz ki, hogy ők izmosabbak, nagyobb darab versenyzők, de ez nem csak a testi erőről szól. Este, lefekvés előtt elterveztem a pályát, hogy mit csinálok majd a vízen, és ezt meg is valósítottam. Amikor beértem a célba megkönnyebbültem, ugyanis teljesítettem a célomat, kieveztem magamból mindent" - mondta Csepregi Gábor.

A Papp Gergely, Pétervári-Molnár Bendegúz férfi kétpárevezős hatodikként értek célba. A győztes litvánok

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában