Új elnöksége van a magyar evezős szövetségnek

2013. április 9. 18:09
Április 6-án megválasztották a következő négy évre a Magyar Evezős Szövettség elnökségét.

Április 6-án megválasztották a következő négy évre a Magyar Evezős Szövettség elnökségét.

Az elnök, az elmúlt egy évben már elnöki posztot betöltő Dr. Regényi Tamás lett. Az elnökség további tagjai: Szántó Éva, Bártfai Márton, Cseh Ottó, Dr. Kokas Péter, Nagy Csaba, Matheisz József, Petrity Rudolf és dr. Simon Gábor.

Az elnöki posztért pályázott továbbá Jakócs György is, azonban riválisa szerezte meg a szavazatok többségét. Jakócs György ugyan bekerült az elnökségbe, de tisztségéről lemondott. A Magyar Evezős Szövetség fórumán néhány nappal a közgyűlés után a következőket írta: „Annak ismeretében, hogy egy olyan új elnökségbe lettem beválasztva, akik egyből azzal kezdik, hogy aláírnak egy olyan nem ismertetett és megvitatott szerződést, melynek nem ismertek a részletei sem, nem akarok, és nem tudok közösséget vállalni.” Utalt a Magyar Evezős Szövetség pesterzsébeti vizibázisa kapcsán kialakult helyzetre.

A Magyar Evezős Szövetség internetes fórumán a közgyűlést megelőzően éles vita alakult ki a régi-új elnökség tevékenysége kapcsán. Többen a MESZ korábbi elnökségének elmúlt évi tevékenységét, az evezős sport anyagi megmentéseként emlegeti, míg a másik oldalon nem osztják ezt a nézetet, és kifogásolják a szövetség munkájáról készülő dokumentumok rendszeres és friss közzétételét.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában