Vidnyánszky Attila zsarnoki vezetése majdnem megnyomorított két színészt

2024. május 09. 16:57

Nem alkalmas a Nemzeti Színház élére. Se kultúra, se méltóság, se tisztesség nem maradt benne.

2024. május 09. 16:57
Donáth Anna
Donáth Anna
Facebook

„A tizennégy éve épülő hatalmi gépezet kulcspozícióiban cinikus, mindenki másra ellenségként tekintő emberek ülnek. Erre jó példa a mindenható kultúrpápa, Vidnyánszky Attila. Aki személyes bosszúból einstandolta az SZFE-t, háborút hirdetett a kultúrában, zsarnoki vezetése a Nemzeti Színházban majdnem megnyomorított két színészt. Hogy milyen állapotban van ez az ember, mennyi kisstílűség és indulat mozgatja, arról most már kézzelfogható bizonyítékunk is van. 

Miután Kulka Jánost a Nemzet Színészévé választották, hivatalából adódóan Vidnyánszky kötelessége (és kiváltsága) lett volna, hogy mindezt a színész tudtára hozza. Nem élt vele, felrúgva ezzel egy több évtizedes hagyományt. Majd amikor az RTL riportere megkérdezte, hogy miért hozta meg ezt a döntést, egy önmagából kivetkőzött, agresszív kocsmai huligán stílusában kezdett üvöltözni az RTL stábjával, még az operatőrt is azzal vádolva, hogy „pusztítja a magyar ember lelkét”. Ez az ember nem alkalmas vezetőnek. Főleg nem alkalmas a Nemzeti Színház élére. Se kultúra, se méltóság, se tisztesség nem maradt benne.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­­g­­a­­­z­­i n­­i­­m­­f­o­­m­­á­n­­­i­­á­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
valerian-0
2024. május 12. 22:13 Szerkesztve
Mert a kedvencetek, az a buzi alföldi róbert jobban megfelelne nektek ugye? Akkor meg lehetne rendezni az olyan rémdarabokat is, mint az alföldi féle "Ember tragédiája" - pornószar, szarrá verni a még megmaradt normális értékeket is. Madách forog a sírjában. Remélem ti meg nemsokára a nyárson.
Voloka
2024. május 12. 19:49
Elmebeteg, magyar gyűlölő, buta liba!
BAJA
2024. május 12. 16:06
Lassan vágósúlyban vagyunk, köllene némi aerob
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!