Európai Hazafi Díjat kapott Koncz Zsuzsa

2024. május 09. 16:23

Nagy volt a verseny az énekesnő és Magyar György között.

2024. május 09. 16:23

Fotó: MTI/Mohai Balázs

Koncz Zsuzsa kapta idén az Európai Hazafi Díjat – írja az Index. A lap beszámolója szerint szoros volt a verseny: Magyar György ügyvéd, illetve az Egységes Diákfront fiataljainak közössége is sok szavazatot kapott.

A díjat – amit 2019-ben Ujhelyi István EP-képviselő, az Esély Közösség vezetője és Kocsis András Sándor képzőművész-könyvkiadó alapított – minden évben a május 9-i Európa Naphoz kapcsolódóan adják át egy olyan megbecsült személynek vagy közösségnek, aki kiemelkedően sokat tesz a magyar és az európai értékek képviseletéért.

Az Európai Hazafi Díjat az előző években Bródy János dalszerző-előadóművész, Markó Béla, az RMDSZ korábbi elnöke, illetve Iványi Gábor lelkész vehette át.

 

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­­­g­­­a­z­­­i n­­i­m­­­f­o­­m­á­n­i­á­­k­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
catalina11
2024. május 10. 13:30
Udvariasan üdvözöltük egymást, majd (Farkasházy) közel lépett hozzám és jelentőségteljesen megkérdezte: Hétvégén mész a K. Zsuzsa koncertre? Csodálkoztam az érdeklődésén de azért őszintén válaszoltam: Nem. Soha nem voltam K. Zsuzsa koncerten Láthatóan megdöbbent a válaszomon, én pedig megdöbbentem a döbbenetén. Hogyhogy nem? préselte ki magából kétségbeesve a kérdést. Nem szeretem. válaszoltam, mert soha nem kedveltem a nevezett előadó számait. De hát oda akkor is el KELL menni! mondta. És abban a pillanatban mindent megértettem. Nem koncertről, hanem a szekértábor spirituális gyűléséről van szó, én pedig az egyik főpap kérdésére hitetlen gyaúrként válaszoltam. Elárultam magam, hogy fasiszta vagyok."
MaBaker
2024. május 10. 10:08
Hazaáruló díj
Vén Csataló
2024. május 10. 08:59 Szerkesztve
Külön érdekes ez az európai hazafiság dolog. Tekintve, hogy a hazafiságot ugyanez a kör próbálja totálisan diszkreditálni és kiirtani az emberek szívéből. Ma még csak a nemzetállami hazafiságot, de a globalizációnak már a neve is mutatja, hogy azt a fajta "hazafiságot" próbálja lenyomni az emberek torkán, amiben nincs se haza, se fi. Szóval az európai hazafiság az pont egy olyan fából vaskarika, ami átmenetet próbál képezni a patriotizmus és lokális kulturális kötödés és önazonosság, és ugyanennek a teljes eltörlése között. Ráadásul Európát ugyanez a sátánista szekta próbálja megtisztítani az európaiaktól, hogy az európaiság végképp ne tudjon igazi kulturális közösségképző erő lenni. Szóval Konc Zsuzsika ez a tehetségtelen, karrierista, komcsi kurva pont megfelelő alany erre a "díjra". Agya sosem volt, hogy felfogja ezekenek a szavaknak a jelentését, tartalmát és az egész ócska, bazári ripacskodásban feszülő ellentmondást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!