Tragédia: egykori ketrecharcos vesztette életét a közlekedési balesetben

2024. május 06. 06:09

Kanyarodó autót próbált előzni a személyi edző.

2024. május 06. 06:09
null

Nyitókép: Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Ahogy megírtuk, három személyautó ütközött Szalánta külterületén, az 58-as úton. A baleset következtében az egyik jármű az út melletti fának csapódott és az oldalán állt meg, két utasa az autóba szorult. A fekete Mercedes vezetője előzni próbálta az előtte haladó járművet, amikor az balra kanyarodott.

Most a Sportal arról ír, hogy 

az egyik kocsiban Stétz Dániel, korábbi MMA-harcos és személyi edző ült a párjával – ők ott, a helyszínen életüket vesztették.

A baleset során szintén összeroncsolódott Suzukiban egy idős hölgy utazott unokájával. Mindkettőjüket kórházba szállították.

A részletek: az 58-as főút Pécs felé vezető vonalán a 32 éves, korábbi országos bajnok és Eb-bronzérmes küzdősportoló és egy Audi sofőrje előzött egy autót, amikor az balra kanyarodott. Az Audi kisebb koccanással el tudta kerülni a Suzukit, Stétznek ez már nem sikerült. Az ütközést követően a személyi edző Mercedese lesodródott az útról, többször megpördült, mielőtt fának csapódott. 

Az autók maradványaiból következtetni lehet rá, milyen elképesztő erők hatottak a baleset során

 – írják.

Hozzáteszi: az autóban Stétz mellett utazott a párja, őket a helyszínre érkező tűzoltók szabadították ki az oldalán álló roncsból, a mentősök azonban már nem tudtak segíteni rajtuk, azonnal életüket vesztették.

Frissítés:

Az ügyben kerestük a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. A hatóságok munkatársától azt az információt kaptuk, hogy a balesetben két személy hunyt el. A szóban forgó idős hölgy életben van, kórházi ápolásra szorul. Az unoka könnyebb sérüléseket szenvedett.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. május 06. 12:43
Napi száz-ezer hasonló eset!
ipolypart2
2024. május 06. 10:44
"Egy jóval előttük haladó Suzuki Ignis balra akart kanyarodni, az autót vezető idős nő indexelt, majd megkezdte a kanyarodást. A két sport(os) járgány épp ekkor ért oda, az Audi koccant ugyan az Ignissel, de sofőrje tulajdonképpen ki tudta kerülni a Suzukit, a Mercedes viszont telibe találta, https://www.origo.hu/itthon/2024/05/halalos-baleset-luxusautok" Mielőtt a mamát hibáztatja valaki. De mire figyelt az Audis, aki előtt ment a Suzuki? Mire figyelt a Mercis? Egymásra. Két barom miatt meghalt a nagymama, meg a gyerekkel is ki tudja, hogy mi lesz. Persze, lassította a két ökröt.
nedudgi
2024. május 06. 09:33
A korábbi cikkekben arról nem volt szó, hogy a gyerek is életveszélyes állapotban van. Mondjuk ilyen sebességnél logikus.
I feel the earth move under my feet
2024. május 06. 09:13
"proctor 2024. május 06. 06:45 Menjünk már a picsába… testépítő, mert 15 éves korától szarrá koxolta magát, de versenyre már nem futotta. Mma harcos, de hivatalos szervezetnél nem bunyózott, mert nem jutott át a doppingteszten." Naaa... https://globalgrappling.hu/aktualis/ket-aranyerem-es-harom-bronz-az-europa-bajnoksagon/ Volt két EB bronza..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!