Megszólalt a TEK – 3-as terrorfokozat van érvényben

2024. április 16. 17:21

A közleményben azt írták: a rendőrség fokozottabban ellenőrzi a közintézmények biztonságát, valamint a határátlépéseket.

2024. április 16. 17:21

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Magyarország területén 3-as terrorfokozat van érvényben, a magyar emberek biztonságát közvetlenül fenyegető terrorcselekmény elkövetésére vonatkozó információ nincs a hatóságok birtokában – közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK) kedden az MTI-vel.

A közleményben azt írták: a rendőrség a külképviseletek védelmét megerősítette, fokozottabban ellenőrzi a közintézmények biztonságát, valamint a határátlépéseket.

A rendvédelmi, valamint a partnerszolgálati együttműködésben az információk cseréje folyamatos, az adatokat a TEK folyamatosan összegzi, elemzi és értékeli – tették hozzá.

A TEK a magyar emberek biztonságát minden rendelkezésre álló eszközzel garantálja, és felkészült arra, hogy bármely, a lakosság biztonságát veszélyeztető információ felmerülése esetén haladéktalanul megtegye a szükséges intézkedéseket – áll a közleményben.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­­­ö­g­ö­­­s­­­ ­­l­­­á­n­y­­­o­k­­­ ­­v­á­r­n­­­a­­­k­­­ ­r­­­á­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
gyzoltan-2
2024. április 16. 19:32
"A TEK a magyar emberek biztonságát minden rendelkezésre álló eszközzel garantálja," -na nem az egyszerű magyar emberekről van szó. A "különlegesen szigorúan védett" úgymond magyarokról, kiket a legilletékesebb is, hivatalosan is, zsidóságnak nevezett...
Csomorkany
2024. április 16. 19:20
Ez OK, de miért van 3 adventi gyertya a fotón? Biztos, hogy mostanában készült?
I feel the earth move under my feet
2024. április 16. 19:17
Kapcsold az ötödik sebesséééget! https://youtu.be/D5C3ri7uZ3k?list=PLYgFJ6chhtv6W6we8jO7XAaYPW0kGhfOD&t=54
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!