Lecsapott az eső az országra – erre számíthatunk a nap során

2024. április 16. 06:43

Több vármegyére is kiadták a figyelmeztetést.

2024. április 16. 06:43
Wet Weather Continues In Auckland

Nyitókép: Jason Oxenham/Getty Images

Kedden túlnyomóan felhős idő várható, sokfelé esővel és záporokkal. Több vármegyében figyelmeztetéseket adtak ki viharos széllökések és zivatarok miatt írta meg a met.hu.

A nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között ingadozik.

Nap közben többnyire borult lesz az ég és erős gomolyfelhő-képződés várható. A hétfőn tapasztalt északnyugati hidegfront dél felé terjeszkedik majd, így egyre több helyen várható majd eső és zápor.

Több vármegyére is kiadták a figyelmeztetést

Nagyobb mennyiségű csapadék főként a Nyugat-Dunántúlon eshet. A HungaroMet veszélyjelzése alapján, zivatar miatt Békés és Csongrád-Csanád vármegyében elsőfokú, citromsárga riasztás van érvényben.

Eső miatt Vas vármegyére, az erős széllökések miatt pedig Bács-Kiskun és Baranya vármegyére adtak ki elsőfokú figyelmeztetést.

***

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:10
🍓 ️ ­­A­ ­­­d­ö­­­g­­ö­­­s­ ­­l­­á­­n­­y­­o­­­k­­ ­v­á­­­r­­n­­a­­­k­­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
I feel the earth move under my feet
2024. április 16. 08:30
Az ország nagyobbik részén NEM ESIK az eső. A Szombathely-Budapest-Miskolc vonaltól lefelé a port nem veri el a csapadék. Miről vinnyog a firkász?
Zolotarjov
2024. április 16. 07:14
Na ugye..
kulakman
2024. április 16. 07:01
Nálunk -északalföld semmi- ez a címadás megérdemelne egy hátbavágást, szívlapáttal! Vizes lett az aszfalt itt a világvége , mi????????????????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!