„Egyelőre még élek és szabadlábon vagyok” – sajnáltatta magát Magyar Péter a Balázs Kicksnél (VIDEÓ)

2024. március 24. 21:07

Magyar Orbán Viktornak is ajánlott egy cipőt.

2024. március 24. 21:07
null

Nyitókép: képernyőfotó / BALAZS KICKS

Pachert Balázs – azaz Balázs Kicks sneaker-üzletében járt Magyar Péter. Magyar most is – mint általában – fáradtan érkezett, de mint mondta: minden alkalmat igyekszik megragadni, hogy fiatalokkal vagy idősekkel találkozzon. 

Egyelőre még élek és szabadlábon vagyok” 

– fogalmazott. Magyar elmondta Balázs kérdésére, hogy látta már pár videóját, köztük a Szijjártó Péterrel készített epizódot is. 

Ezt is ajánljuk a témában

Balázs ezután a cipőjéről és az órájáról kérdezte Magyart, aki elmondta, hogy egyáltalán nem ruha- és cipőfetisiszta. A fiatal üzlettulajdonos kérdésére, hogy hazai politikusokon látott-e már sneakereket, Magyar azt válaszolta, hogy Szijjártó Péteren igen, aki váltogatja az elegáns és a sportos öltözetet – abban megegyeztek, hogy ez egyáltalán nem baj. 

Ezután Magyar Péter ajánlott egy cipőt Orbán Viktornak is. 

Egy lila-fehér színű Nike Air Jordanre esett a választása, mondván, hogy Orbán „köztudottan gyerekkora óta Újpest-szurkoló”. „Egy ilyen lila-fehér cipő például – akár egy lazább hétvégén – Felcsúton vagy valahol a sportpályán nagyon jól mutatna rajta” – fogalmazott.

Arra a kérdésre, hogy mi lenne az a szuper képesség, amit a társadalom javára használna szíve szerint, azt felelte, hogy legszívesebben szegény gyermekeknek segítene. Ha pedig szuperhőst kéne választania – akinek a bőrébe bújna –, akkor az... (itt először Orbán Viktort akarta mondani) Ludas Matyi lenne, aki szembeszállt Döbrögivel.

Próbálok valamennyire egy ilyen modern kori Ludas Matyi lenni” 

– mondta ennek kapcsán Magyar.

Arra a kérdésre, melyik híres embert hívná meg egy vacsorára, II. János Pál pápát választotta.

 

Összesen 257 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2024. március 26. 05:16
Olvasta Hadházyt, aki szerint ő egy Navalnij. Tehát már két Navalnijünk is van. Miért van az, hogy a komcsi egyben futóbolond is?
nyugalom
2024. március 25. 17:44
Ócska ripacs!
kata56
2024. március 25. 17:13
Szánalom ez a kis görcs...
KBA98
2024. március 25. 16:40
De a napjaid már meg vannak számlálva a diliházig! Nem szégyelled magad! A gyerekeidnek mit kell elviselniük miattad?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!