Úgy néz ki, hamarabb jön a tavasz

2024. január 31. 11:55

A hétvégén akár 14 fokot is mérhetünk.

2024. január 31. 11:55

A Köpönyeg.hu előrejelzéséből kiderült, hogy szerdán a pára- és ködfoltok feloszlása után északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől szórványosan várható eső, zápor, az északnyugati szél megerősödik. A nap csütörtökön is párával és ködfoltokkal indul, melyek feloszlása után északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet, és estétől ugyancsak szórványosan várható eső, zápor. Az északnyugati szél megerősödik,

 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken változóan, a nap második felétől ismét erősen felhős lesz az ég. Estétől megint csak kialakulhatnak szórványosan újabb záporok. A délnyugati, majd az északnyugati szél is erős marad. +7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Az előrejelzés szerint szeles, változékony, kora tavaszias hétvégére van kilátás. Az erősen felhős égből elszórtan előfordulhatnak záporok. Az északnyugati szél végig erős lesz, néhol viharos lökések is lehetnek. 9 és 14 fok közé melegszik a levegő.

Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. január 31. 11:57
Jaja, jön a megszokott forgatókönyv. Minden beindul, aztán március-áprilisban mindent elvisz a nagy fagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!