Továbbra is bolondos az időjárás, ez várható a héten!

2024. január 22. 10:21

Reggeli fagy, 12 fok, ónos eső, vihar, havas eső, szél – szó szerint minden lesz.

2024. január 22. 10:21

Szeles, változékony hetünk lesz – írja a Köpönyeg. Hétfőn fátyolfelhők mellett napos idő várható, csak estétől vastagszik a felhőzet. Nem lesz csapadék. Reggel -5, délután +5 fok körül alakul a hőmérséklet. A déli, délkeleti szél többfelé megélénkül.

Kedd reggelig szórványosan várható vegyes halmazállapotú csapadék. Napközben északnyugat felől csökken a felhőzet, kisüt a nap. Délután futó záporok fordulhatnak elő.

Az északnyugati szél megerősödik. 5 és 12 fok közé enyhül az idő.

Szerdán már erősen felhős lesz az ég, reggelre foltokban sűrű ködfoltok képződnek. Az ország északkeleti felén többfelé, máshol elszórtan alakul ki záporeső. Eleinte a DNy-i, majd az ÉNy-i szél erősödik meg. 10 fok körüli enyhe időjárás lesz.

Csütörtökön változóan felhős időre van kilátás többórás napsütéssel. Esetleg elszórtan fordulhat elő zápor. Viharossá fokozódik az ÉNy-i szél. Marad a 10 fok körüli maximum.

Pénteken nyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és estétől záporesőre lehet számítani.

Eleinte a nyugati, majd az északnyugati szél erősödik meg. +6, +7 fok várható.

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: CHEV WILKINSON / CULTURA CREATIVE / CULTURA CREATIVE VIA AFP

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2024. január 22. 10:32
Akkor már megint #mindmeghalunk?
ujujuj
2024. január 22. 10:30
Hogy mik nem léteznek ebben a modern világban, napi 10 fok hőingadozás, télen fagy, és csapadék a mérsékelt égövön. Sosem volt még ilyen őrült szeszélyes az időjárás, és ez is a Zorbán hibája.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!