Havas Henrik arcátlanul beleköpött az ünnepi tortába

2024. január 21. 09:35

Ez már tényleg mindennek a legalja.

2024. január 21. 09:35
null
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

„Félix már éppen a finom csokoládétorta felszeletelésén ügyködött, de amint meghallotta a történetet, amit Reinfrank néni mesélt, azonnal megállt a szeleteléssel. Úgy érezte, mintha Havas ezzel a végtelenül kisstílű, de ugyanakkor elképesztően aljas húzásával beleköpött volna a kedvenc tortájába. Főként, amikor elolvasta a poszt alatti kommenteket is, ahol egyre-másra találgattak a Havas-hívők, hogy ki lehet az a nyilván kormányközeli büdös médiaszemélyiség. Havas bejegyzése azért álnok, gonosz és mérhetetlenül etikátlan, mert az jön le belőle, hogy aki büdös, az a paraszt (ki más?) és a kormányközeli (lásd. talpnyaló) médiaszemélyiség. Nem mond nevet, ezzel teret enged a találgatásnak, újabb és újabb emberek hírbehozásának. 

Havas nagyon sok mindent írt már a Facebook-oldalán, ami kiverte a biztosítékot a jóérzésű embereknél. De ez úgy gondolom, hogy mindennek a legalja. Az emberek rosszindulatát kihasználva, sőt arra építve bedobni egy gumicsontot, amin lehet hosszasan rágódni és sorban becsmérelni kormányközeli embereket. Eddig és ne tovább! – gondolta magában dühösen Felhévizy, majd úgy döntött, hogy nem fogja ez a végtelenül gonosz és rosszindulatú ember elrontani a kis ünnepséget és megkeseríteni a finom csokoládétortát. Viszont róla szólt a jubileumi 200. vasárnapi jegyzet, okulásul, hogy mindenki tudja meg végre, hogy milyen ember is a Tanár úr.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőmentés

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dryanwolf
2024. január 22. 06:23
"Nem mond nevet..." Mindenki tudja: Beethoven nem ivott mosatlan gyümölcslevet - ill. azt is, hogy "kik támadják Magyarországot és miért".)
pollip
2024. január 22. 05:59
Belekukkantottam a fb-jába. Ha a mandi nem szemlézné, jót tenne velünk. Itt több hozzászólást kap, mint a saját oldalán. Amikor megírja, hogy elakadt a Kisoroszi sárban a BMW -jével és az önkormányzat traktora húzta ki........ezt lehet, ingyen és bérmentve használni a közöst? Az önkormányzat számlázza ki, mennyibe került a közösnek Havas akciója!
SABOTAGE
2024. január 22. 05:27
Ti fidesz által kitartott szarok, mert nem ujságírók vagytok, csak szaros propaganda előadók!!!! Fingotok nincs róla ki az igazi paraszt, mert az dolgozik, nem úgy mint ti, szarjancsik!!!
Kanmacska
2024. január 21. 20:58
Bakunyin herceg, az anarchisták jeles orosz ideológusa meglátogatta Marxot és nem fogott kezet vele ,mert olyan büdös volt a kommunisták atyja, hogy a herceg nem ment közel hozzá. Na, baloldal, ennyit a parasztok büdösözéséről!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!