Karácsony berekesztette a Fővárosi Közgyűlést (VIDEÓ)

2023. december 13. 10:54

A testület baloldali tagjaival átvonultak az I. kerületbe.

2023. december 13. 10:54

Karácsony Gergely még az év utolsó Fővárosi Közgyűlését is berekesztette, hogy a korrupciós gyanúba keveredett párttársának, V. Naszályi Márta ellenzéki polgármesternek a segítségére siessen. A főpolgármester és a testület baloldali része a Pesti Srácok információi szerint a Budavári Önkormányzat épületéhez vonul, hogy nyomást gyakoroljon a V. Naszályi felett bíráskodó fegyelmi bizottságra.

Mint arról a Mandiner is beszámolt, fegyelmi eljárást kezdeményeznek a korrupciós botrányba keveredett V. Naszályi Márta ellen, aki védelmi pénzt követelhetett a híres Ruszwurm cukrászdától a 2019-es önkormányzati választások előtt. Az első kerület párbeszédes polgármesterét feljelentette a rendőrségen a cukrászda tulajdonosa, Szamos Miklós, állítása szerint a polgármester védelmi pénzt kért tőle. V. Naszályi szerint ez nem igaz, rágalmazás miatt perli a cukrászda tulajdonosát.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2023. december 14. 18:48
A Párbeszéd az a párt, amelynek annyi tagja van, ahányan bekerültek a politikába? Ilyenek, 5. Aszályos Márta, Karigenyó, a budapesti bicikli pöcsök (vagy geri-pöcs) erdő kitalálója és ennyi?! Ki van még ebbe a "tömeg"pártban? Egyáltalán, van még valaki rajtuk kívül?
Csubszi
2023. december 13. 22:25
Karigeli a siketfajd!
KBA98
2023. december 13. 16:41
Szeretném látni, amikor karkötőt kap!
gyaloggos
2023. december 13. 15:51
KIEMELT: A felújítás - ahogy azt korábban a Napi.hu megírta - magával vonja a budai váralagút renoválását is, de a környéken egyéb munkálatokat is végeznek majd. Így a Clark Ádám teret, a pesti oldalon pedig Széchenyi teret és a József Attila utcát is érinti a projekt. NAHÁT nahát és hm....?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!