A Duna egyszerre gyönyörű és a félelmetes

2023. december 27. 19:51

Mindannyian azért dolgoznak, hogy a városlakókat a lehető legkevésbé érintse az áradás.

2023. december 27. 19:51
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„A Duna egyszerre gyönyörű és a félelmetes.

Az előrejelzések szerint holnap tetőzik az ár Budapesten. Bár a várost a 2013-as rekord árvíz óta nem érte jelentősebb árhullám, a Fővárosi Önkormányzat szakemberei azóta is folyamatosan dolgoznak a város árvízvédelmének megerősítésén. Munkájuk eredményeként több új gátszakasz is elkészült az elmúlt időszakban, így most sokkal nyugodtabban várhatjuk az árhullámot.

Köszönöm a fővárosi cégeknél dolgozó kollégáink, a rendőrség és a katasztrófavédelem munkáját! Mindannyian azért dolgoznak, hogy a városlakókat a lehető legkevésbé érintse az áradás.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Karácsony Gergely Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2023. december 29. 08:37
Mint egy ovis, úgy fogalmaz.
abamisi49
2023. december 28. 19:32
A titkára beszólt Karácsonynak: Uram, a Duna árad. Karácsony: Most nem érek rá, majd később foglalkozom vele. Kis idő múlva a titkár újra beszól. Karácsony: még mindig nem érek rá. Újabb idő múlva újra a titkár: Uram, a Duna.
august
2023. december 28. 18:23
Egyébként a következő főpolgármesterválasztáskor olyan embert válasszanak legközelebb, akik nem a fákat és a bicikliseket istápolják, hanem az emberekért is képes tenni valamit.
august
2023. december 28. 18:04
Római part lakóit is megkérdezted???Valahogy a libsi médiában is feltűnik,hogy ott nem "segítettél" érdemben!! ----- Nem is fog, sőt azt mondja a főkertész, hogy árterület, csak az őrültek védekeznek az ártéren. Így jártak, Pont. Apropó, a kivágott fákért perelni fognak, mert az nagyobb érték, mint az ott lakók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!