Álljunk ki a Hunnia-per még nem szabad vádlottjai mellett!

2023. október 30. 14:14

A szemkilövetők, a rendőrséget a magyar nép ellen uszítók szabadok, néhány felháborodott fiatal pedig 15 éve szenved!

2023. október 30. 14:14
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Az 56-osok is kiálltak nyilt levélben a hármak mellett!

November 2-án, 9 órakor lesz a Kúrián (1055 Bp., Markó u. 16. fsz. 9-es tárgyalóterem) tárgyalása a »hármaknak«. Összeszorul a szívem, hogy a tisztes emberek (Frigyes, Csaba és Gergely) börtönbe kell vonuljanak! Má egy hete imádkozunk egy országos imaláncban, hogy végre ők is szabadok lehessenek! 

Aki teheti, jöjjön el és álljon ki mellettük. 

Itt érdemes regisztrálni: [email protected].
Igazságtalan, hogy honfitársainkat 15 éve meghurcolják (ez bőven elég büntetés!). Ráadásul a bizonyíték is nagyon gyenge, egy hallomás alapján. A szemkilövetők, a rendőrséget a magyar nép ellen uszítók szabadok, néhány felháborodott fiatal pedig 15 éve szenved!

Az erőszakos bűncselekményeket meg kell bűntetni, de:
- tisztességes eljárásban
- arányosan
- igazságosan.

A Hunnia-per összes többi vádlottja már szabad, reméljük nemsokára ők is szabadok lesznek! 

Ráadásul a sértett, Csintalan Sándor is kegyelmet kért rájuk! Imádkozzunk és álljunk ki a meghurcoltak mellett november 2-án!

Ezt is ajánljuk a témában

Én ott leszek!”

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Burg_kastL71-C
2023. október 30. 18:55
A Sanyi kobakjánál jóval nagyobb sértés volt a telekcsere leleplezése. Onnan kellene megjönni az engedélynek, akkor esetleg meglágyulna az ítélet is.
alexandrosz-2
2023. október 30. 17:32
Fruzsi! A kegyelemtelen ukránfaszt szopó szakadék ribancnak szólj! Rajta múlik. Nem rajtunk.
altercat1
2023. október 30. 17:25
Haha... Kubújtak az itteni kommancs kommentelő szögek a zsákból... Felmondják a hazug, koncepciós mocsok szövegeket. Semmire sem volt és nincs bizonyíték a vádlottak ellen, faszfejek... Gyurcsány mocska az egész eljárás, a kilóra megvett hatóságokkal. Lásd a frissiben hozott csicska bírói ítéletek másodfokon való megsemmisítését sorozatban.
connorj
2023. október 30. 16:42
„Mária mély csendje hulljon a szívedre, Mária szent könnye cseppenjen kezedre, Mária érzése áradjon lelkedbe, Mária mosolya fogadjon a Földre, Mária rózsája illatozzon körbe, Mária nyugalma hordozzon betöltve.” istenanya.hu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!