A magyar vízilabdások aranyérmesek az Universiadén

2015. július 14. 14:21

A két évvel ezelőtti oroszországi győzelmet követően idén Koreában ismét Magyarország vízilabda válogatottja állhatott az Universiade dobogójának tetejére.

2015. július 14. 14:21

Magyarország vízilabda válogatottja arannyal térhet haza a dél-koreai Kvangdzsuban rendezett Universiadéról. A legutóbbi, 2013-as egyetemi játékokon szintén hazánk győzött, így a magyar csapat címvédőként vághatott neki a tornának. 

Második helyen Olaszország, harmadikként pedig az Egyesült Államok csapata zárt.

Vincze Balázs, a magyar csapat kapitánya így nyilatkozott: „A csapaton volt a hangsúly a két hét során, minden játékos érdemben hozzá tudott tenni az elsőség kivívásához, főleg ma, amikor az mind kellett, amit mutatunk, de lehet, hogy ennél többet nem is tudtunk volna. Tudom, hogy nem olimpiai, világbajnoki színvonalú az Universiade torna, de nekünk ez volt a világbajnokságunk, nekünk ezt kellett megnyerni.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Quet
2015. július 15. 07:22
Gratulálok, köszi fiúk!
balbako_
2015. július 14. 15:35
A nagy ellenfél Szerbia az Universiadékon gyenge, de a korosztályos világbajnokságokat nyeri. Erre kell felkészülnünk erre kell egy csapat! Amúgy köszönjük és hajrá fiúk!
Antigoné
2015. július 14. 15:30
Szép volt, fiúk!
Magyar olimpia? Köszönjük, NEM!
2015. július 14. 14:32
a foci a bunkók sportja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!