Kövér: Felemelő, ahogyan az egész ország megmozdult

2013. június 11. 20:46

Felemelő érzés volt látni, hogyan mozdult meg egyszerre az ország, soha ennyi lelkes önkéntes közös ügyért még nem dolgozott Magyarországon – mondta az Országgyűlés elnöke az árvízi védekezésről kedden a Duna Közbeszéd című műsorában.

2013. június 11. 20:46
Kövér László hozzátette: ez nem lenne lehetséges, ha a hivatásosok nem dolgoznának professzionálisan. 
 
A házelnök azt mondta, „már rég nem láttunk ilyen jól szervezett akciót Magyarországon, mint amilyen az árvízi védekezés most”. Bár van még hátra néhány nehéz nap, „de ami eddig történt, az példamutató” – fogalmazott.
 
Közölte: minden olyan jogszabály adott, amelynek alapján a kormány a védekezést irányíthatja, és nincs szükség pótlólagos források keresésére sem a munkálatokhoz.

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trafikus
2013. június 12. 09:08
Hát, erre a bravúros detektívmunkára még Hajdú János is csak a TEK-nek címzett súlyos milliárdok árán lenne képes! Szerintem megsüvegelendő, ha valaki, kvázi névvel és címmel kommentel itt. Én, - sokakkal egyetemben - ódzkodok ettől, de érdekes lenne látni, hogy ha ez kötelező lenne, milyen meredeken emelkedne itt a színvonal, illetve milyen kevesen is élnének a hozzászólás lehetőségével!
Secnir
2013. június 12. 07:36
kövér szerint felemelő, ahogy egy ország megmozdult. szerintem lesz egy éven belül még ilyen országos megmozdulás. az is felemelő lesz. lesznek olyanok, akiket a megmozdulás felemel a LMPVShoz, kicsit megtartják. igen, az is felemelő érzés lesz. ha bukik a fidesz 2014-ben, az is felemelő lesz. olyan unortodox felemelő érzés. faszkalap.
üvegcápa
2013. június 12. 07:10
Laca! Ez a felemelő! Hál istennek ti már nem retusáltok. :-) http://444.hu/2013/06/11/szijjartoval-ragasztottak-le-bajnait/ Rákosi elégedetten vigyorog. Ismét eljött az ő országa......
tamas222
2013. június 12. 06:15
Kedves,drága embertárs! Menj a jó anyádba! Győrben jelentkezett 40 önkéntes,akivel délután közölték,hogy mivel közmunkások,hát önkéntesek is. Na persze nem kelll elhinni,de illene megnézni,vajon hogy került oda az árvíztől 40-50 km-re lako emberekből jónéhány... Segítek-közölték velük,hogy vagy önkéntes segítők,vagy baszhatják a 47 ezer forintjukat is.(Hopp a polgármester is ott volt,persze véletlenül) (Amúgy Kolontárra küldtem pénzt,hol a faszban van?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!