Pintér kitűnőre értékeli a teljesítményüket

2013. március 19. 10:19

A megkérdezett fideszes képviselők szerint jól vizsgázott a katasztrófavédelem a hóhelyzet során, csak a tájékoztatással volt egy kis probléma.

2013. március 19. 10:19

A Belügyminisztérium hétvégi, a hóhelyzet idején felmutatott munkáját a fideszes Vincze László tízből tízesre, Tamás Barnabás tizenegyesre, Demeter Ervin kilenc és felesre, Turi-Kovács Béla pedig nyolcasra értékelte. Ángyán József úgy vélte, „viszonylag elfogadható volt a reakció”.

Több fideszes képviselő is kijelentette ugyanakkor, hogy az üzenetek nem jöttek át, „a tájékoztatással volt egy kis probléma”. Pintér Sándor a Belügyminisztérium SMS-ei kapcsán elmondta: azokkal „egy probléma volt – meghatározott karakterszámot tudtak leadni és ennyi fért csak bele”.

A Parlamentben Rogán Antal kijelentette, nem kérnek „a wellness-szocialisták kritikájából”, Kósa Lajos pedig elmondta: „amikor az emberek 99 százaléka hólapátot fogott, a szocialisták mikrofonállványhoz szaladtak”.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
oxycoccus
2013. március 20. 06:49
Már unalmas a téma!!!!
BőröndÖdön
2013. március 19. 18:25
Önálló véleményt egy fideszestől????Soha,csak azt amit az állampárt előír!
Wazze
2013. március 19. 16:22
Remélem maffiózó Sintér Sankó a kutyáinak a "munkájával" is meg van elégedve... http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HaWOjAFhFqs
kchkscak
2013. március 19. 15:46
meglátom ezeket a wannabe-laza, indexes stréber majmokat, már ideges leszek :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!