Habony felvetette Pintér felelősségét

2013. március 19. 09:25

Habony Árpád felvetette a miniszterelnöknek Pintér Sándor felelősségét is, Orbán azonban nem akar felelősöket keresni, írja kormányközeli forrásra hivatkozva a NOL.

2013. március 19. 09:25

Orbán Viktor stratégiai főtanácsadója, Habony Árpád megfontolásra érdemesnek nevezte Pintér Sándor belügyminiszter felelősségének a felvetését – írja a NOL kormányközeli forrásra hivatkozva. Hozzáteszik: a miniszterelnök viszont nem kíván felelőst keresni a történtekért. Habony a hóviharban hosszú órákig veszteglők miatt vetette fel ezt a lehetőséget.

A NOL úgy tudja, a kormány szerint helyi szinten megfelelő volt a problémakezelés, az országos kommunikáció viszont elhibázottnak tartják: a katonás stílusban kommunikáló Pintér Sándor és Bakondi György mellé szerettek volna egy politikus megszólalót is, ám a kormányszóvivő nem tudott a nyilvánosság elé állni – Giró-Szász András ugyanis a hó fogságában rekedt.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Justicia
2013. március 19. 11:42
Dehogy vetette ezt fel habony, ő találta ki ezt a kacsát, a pintér elleni hangokat csillapítandó. Ügyes, de nem eléggé.
Zokni
2013. március 19. 11:17
De ki az a Habony? Lejárt volna már a feltételes büntetése? És rögtön belügyminiszter akar lenni?
Soma
2013. március 19. 11:02
Emberek! Kinek jó ez? Nem azt kellene-e tenni, hogy leülni a szakemberekkel és megbeszélni mindazt, ami ennek az esetnek a tanulsága? mi szolgálná az állampolgárok biztonságát? Nem az, hogy megtárgyalnák, mit is tehetnek egy ilyen helyzetben önmagukért? Kiket , miről kellene felvilágosítani? Egyetlen embertől sem hallottam, hogy azt boncolgatná, mennyire mindennapossá válhatnak a katasztrófahelyzetek. Mik azok az alapvető , de nélkülözhetetlen "felszerelések", amik nélkül soha, semmilyen helyzetben nem indulhat el senki hosszú útra autóval. Egyetlen médium sem foglalkozik a lényeggel. Most az van, hogy a fotel-véleményalkotók fröcsögnek azokra, akik mentették a tudatlan, felelőtlen embereket, a mentésben résztvevők meg kénytelen mosakodni, mert a megmondóemberek abból élnek, hogy sohasem a lényegről essen szó. Undorító, sekélyes katyvasz megy a nélkülözhetetlen információk közvetítése helyett.
tarackos
2013. március 19. 10:48
Pintér felelőssége? Árpi! Viktor megmondta, mindnyájan a Sanyi kezében vagytok. Már nem emlékszel?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!