Orbán: Tiszteljük és kedveljük Németországot

2012. augusztus 28. 16:05

A miniszterelnök átadta a Magyar érdemrend nagykeresztjét Bernhard Vogelnek, a németországi Rajna-Pfalz és Türingia korábbi tartományi kormányfőjének. Az eseményen Orbán Viktor leszögezte: Magyarország nemcsak tiszteli, hanem kedveli is Németországot.

2012. augusztus 28. 16:05

Magyarország nemcsak tiszteli, hanem kedveli is Németországot – mondta Orbán Viktor kormányfő azon a keddi budapesti ünnepségen, amelyen átadta a Magyar érdemrend nagykeresztjét Bernhard Vogelnek, a németországi Rajna-Pfalz és Türingia volt tartományi miniszterelnökének, a Konrad Adenauer Alapítvány tiszteletbeli elnökének.

Az Országházban rendezett ceremónián Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere ismertette: a köztársasági elnök – a miniszterelnök előterjesztésére – a magyar-német kapcsolatok ápolása és elmélyítése, valamint a Konrad Adenauer Alapítványon keresztül Magyarország érdekében végzett sokoldalú tevékenysége elismeréseként adományozta a kitüntetést Bernhard Vogelnek. A német kereszténydemokrata politikus beszédében elmondta, mindenhol, ahol jár, felhívja a figyelmet Magyarországra, „egy igazi gyöngyszemre az európai államok közösségében”.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
huttinger
2012. augusztus 28. 22:12
"""Magyarország nemcsak tiszteli, hanem kedveli is Németországot...""" Biztos, sőt lehet..... Na menj a picsába Viktor. Az EON-os kiszólásodért nagyon drágán fogunk,fogsz megfizetni. Ezt próbáld meg beleverni abba a végtelenül ostoba felcsúti agyadba.
én vagyok a.
2012. augusztus 28. 22:03
Akkor drágába fog fájni az e-on visszavásárlása! Hm!
chicano
2012. augusztus 28. 17:05
Viktor! Mit szeretsz azon a haldokló Nyugaton, mondd meg mit??????
Clintonné-Mónika
2012. augusztus 28. 16:54
Vitya! Egyesszámban beszélj lsz! Aki Drezda elpusztításáért nem szól, viszont a holo... miatt behódol, annak nem jár tisztelet, csak csendes részvét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!