„Tisztes magyar asszonyokat sároznak be”

2010. december 22. 18:11

Szanyi Tibor szerint Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos tudatosan sározza be az egykori szocialista kormányok ártatlan tagjait.

2010. december 22. 18:11

Szanyi Tibor, az MSZP Országgyűlési képviselője szerdán, az elszámolási kormánybiztos sajtótájékoztatójára reagálva kijelentette: Budai Gyula tudatosan „sároz be” bizonyos egykori kormánytagokat.

„Nos, hát ezek a pofátlan gyanúsítgatások, ez az állandó sukorózás, ez lényegében nem hagyja az embereket még így karácsony előtt sem nyugalomban. És, hát mi ezt a magunk részéről kifejezetten sérelmezzük, hogy itt a karácsony közeledtével tisztes magyar asszonyokat is képesek egyébként mindenféle ügyekbe belerángatni”  - tette hozzá a politikus.

A Sukoró-ügy kapcsán eddig Markó Andrea volt államtitkárt, Tátrai Miklóst, a vagyonkezelő korábbi igazgatóját, valamint Joav Blum ügyvédjét, Császy Zsoltot gyanúsította meg az ügyészség.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kunciaan
2010. december 23. 12:40
" Eztaparasztot ! "
szamárfül
2010. december 23. 09:25
úgy tűnik még szanyi et. a legpartiképesebb arc egy alig pár hónapja még kormányon lévő pártból. ez mindent elmond erről a csürhéről.
országépítő
2010. december 23. 09:01
jó szórakozást, szanyi kapitány valószínűleg a szilveszteri kabaréban készül fellépni és arra gyakorol, ő és társulata valószínűleg a következő választáson eltűnik a parlamenti palettából, addig is a parlamenti mikrofonját kombinálni kellene alkoholszondával a mely a kijelzőn mindenki számára olvasható lenne.
Rubin
2010. december 23. 08:49
Muszáj ezzel az alkoholista-leépülőfélben lévő maszopos f-szszal foglalkozni? Kit érdekel, hogy mit mond? Ha minden nap tiltakozik valamiért, minden nap lehozzátok??? Szerintem utaljuk be Horn Gyulus mellé, nézegesse, mi vár vár!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!