Gyurcsány spekulációtól tart

2010. március 26. 12:54

Gyurcsány Ferenc egy pénteki jászberényi fórumon arról beszélt, hogy szerinte spekuláció árnyéka vetül a választásokra, és nem értett egyet az MDF fővárosi listájának elmeszelésével sem.

2010. március 26. 12:54
Gyurcsány Ferenc egy jászberényi fórumon arra reagált, hogy a Fidesz, a Jobbik és az MSZP delegáltjának jóvoltából a Fővárosi Választási Bizottság leszavazta az MDF fővárosi listájának nyilvántartásba vételét. Csalódottságának adott hangot, mivel szerinte a döntés nem volt kellően megalapozva, és nem szerencsés a verseny előtt kizárni az egyik résztvevőt, demokrata nem tesz ilyet - mondta.

A politikus szerint az MSZP-t a választások után ki kell nyitni, mivel az MDF és az SZDSZ várható eltűnésével sokakat kell, hogy képviseljen a párt, aminek ezért gyűjtőponttá kell válnia. Gyurcsány szerint az általuk képviselt nemzeti progresszió ellenpólusa a jobboldalon az a felfogás, ami az ember helyett az államot állítja középpontba.

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ombudsmanyus
2010. március 27. 12:17
"demokrata nem tesz ilyet " Honnan tudja Ferenc, mit tesznek a demokraták? Kileste őket?
balbako_
2010. március 27. 08:13
A vén hülyék, jelenlegi hívei, még nem tudják lapáton vannak. Még egyszer Gyurcsány nem megy bele, hogy jobboldali programjához baloldali hátországa legyen. Az ő foga az SZDSZ szavazókra fáj.
Preskin
2010. március 26. 20:41
Nna asztat már értem, hogy : "mivel az MDF és az SZDSZ várható eltűnésével sokakat kell, hogy képviseljen a párt, aminek ezért 'GYÚjTÓPONTTÁ' kell válnia."
lastres
2010. március 26. 15:46
Gyurcsány nem tart a manipulációtól, hanem tud valamit. vajon kinél van a a választási informatikai rendszer forráskódja? http://mandiner.hu/cikk/lmp_kicsoda_bhasil_mohammed_
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!