A szélbaltól széljobbig érő koalíció jelöltje vesztett

2020. október 11. 21:20

Egy mondanivalójuk volt: nézz rá a Fidesz jelöltjére, ez a kislány cigány, ne szavazz rá.

2020. október 11. 21:20
Petri Ádám
Facebook

„A szélbaltól széljobbig érő koalíció jelöltje vesztett. A jelölt Budapesten szalonzsidózásáról vált hírhedtté, ám ennél sokkal súlyosabb az őt jelölő pártok masszív cigányozása helyben.

Számos egymástól független forrás mesélte, hogy az ellenzéki képviselőjelölt helyi párttámogatóinak ajtótól ajtóig érő kampányukban egy mondanivalójuk volt: nézz rá a Fidesz jelöltjére, ez a kislány cigány, ne szavazz rá.

(A Fidesz amúgy gyönyörű jelöltje, Koncz Zsófia történetesen nem roma, nem mintha ennek a világon bármi jelentősége lenne.)

A Fidesz 10 éve kormányoz, azóta az egyetlen ami eszükbe jutott külön-külön az ellenzéki pártoknak, mint győzelmet elősegítő állítás, hogy »Orbánt leváltjuk«. Aztán - innováció - arra jutottak, hogy együtt fogják azt mondani: leváltjuk Orbánt. Nyilván nálunk a Rózsadombon nem fognak ehhez cigányozni, zsidózni, itt majd kitalálnak mást, ahol pedig azt kell, azt, kinek mi tetszik, tartalmi magva úgyis csak az, hogy »ezt ne, inkább minket« programjuknak.

Mint a gonosz óvónéni által összeöntött paradicsomos káposzta mákos tésztával, úgy fest ez a koalíció. Bár ebből külön-külön sincs az embernek semmit se nagyon kedve megkóstolni.

Mindenkinek öröm lehet, hogy elvérzett ez a próbálkozás, s bár a szégyen rájuk ég, a főpolgármester által támogatott judapestező pedig nyilván most már hozzájuk ragad, mindez marginálissá vált estére. Jókai beszélt először a »Politikai divatokról« - a választók többsége úgy vélte a paradicsomosmákostésztakáposzta nem állna jól nekik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barany
2020. október 12. 13:30
Az ellenzéki "összefogás" hatalmas bakot lőtt. Teljesen hiteltelenítette, lejáratta magát.
Andilla
2020. október 12. 08:34
Mandi, ezt a reklámvideót jó lenne nem automatikusan elindítani, és körbe-körbe futtatni azt a pár másodpercet. Köszi!
Anikó B.
2020. október 12. 08:31
6 az 1 ellen. És kikapott!
Mich
2020. október 12. 08:21
"Mich 2020. október 12. 0:18 @SaIamander Ember, rossz a kiindulópontod! Ez a náci már eleve kb 33% cigányellenes szavazatot hozott (egy libernyák ezt nem hozta volna...)! Erre már csak tizenöt-húsz százalékot kellett volna rátenni! Ezt vállalták a baloldali pártok - és ebbe buktak bele (pedig meglepően keményen kampányoltak a náci mellett)...!" Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!