A legújabb csodafegyver a migránsok ellen: erdélyi testvéreink

2016. szeptember 27. 10:39

Úgy tűnik, nem elég a rengeteg plakát, köztévés egyperces, az eltapsolt százmilliók. Be kell vetni a külhoni kommandót be is, mert veszélyben a haza.

2016. szeptember 27. 10:39
narancsblog
Magyar Narancs

„Vajon mennyiért góbéskodnak, bocs, korteskednek?

Úgy tűnik, nem elég a rengeteg plakát, köztévés egyperces, az eltapsolt százmilliók. Be kell vetni a külhoni kommandót be is, mert veszélyben a haza.

Több mint egy hete tart a Nagy Magyarmentő Hakni. Az összes fideszes nagykutya (és persze a kicsik) immár  nemcsak a tévében,  rádióban, de élőben, lakossági live show keretében is a népszavazási részvételre buzdít, vagyis riogat, fenyeget, hazudik, de úgy tűnik, a főnöknek ez is kevés. Orbán megmondta: csak a 100 százalékos részvételi aránnyal lenne elégedett, buzgó majmai pedig mi mást tehetnék, újabb showelemekkel bővítik a kampányt.

De mit, pontosabban kiket lehet még hozzátenni ehhez?

Hát a határon túli testvéreinket, kiknek szép szava a legközönyösebbeket is megérinti. A Népszabadság írja, hogy »Kétszáz határon túli aktivista segíti a Fidesz népszavazási kampányát Pécsett, ahova péntek délután érkezett meg az Erdélyi Magyar Néppárt ifjúsági szervezetének mintegy ötven tagja«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Viator
2017. március 21. 13:48
Képzeljük el ezt a cikket úgy, hogy abban a "határon túli magyart" kicseréljük "zsidóra". Az összes magyarnarancsos, indexes, 444-es és egyéb belpesti nemzetiségű újság őrjöngve sikoltozna arról, hogy itt mekkora nácizmus van, és másnap az összes fajtestvéreik kezében lévő nyugati médium ezzel lenne tele.
paraklétosz
2016. október 03. 09:04
Magyar? Rohadt.
kgyula
2016. október 01. 20:21
"...délután érkezett meg az Erdélyi Magyar Néppárt ifjúsági szervezetének mintegy ötven tagja." Szép város, szép őszi idő, egy fillérbe nem kerül... A bolondnak is megéri!
brabant89
2016. október 01. 20:20
Biztios lenne a Habony-média valamelyik lapjában. :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!