Ki a rezsit nem csökkenti, nem magyar!

2014. január 04. 10:11

Nehezen hisszük el, hogy ez tényleg megtörténhet: létrejön a rezsicsökkentés serege, a Magyar Csapat Orbán Viktor vezénylete alatt.

2014. január 04. 10:11
narancsblog
narancsblog

„Orbán Viktor és Rogán Antal levélben hívják hadba »barátaikat«, vagyis mindenkit, aki a magyar családok érdekeit nézi, és készen áll a küzdelemre a rezsicsökkentés védelmében. (Aki nem védi a rezsicsökkentést, az természetesen nem a barátjuk, és nem is magyar.) Ha jól értjük, ezentúl a Magyar Csapat tagjai összegyűlnek majd az ország minden pontján, ülnek tömött sorokban, vesznek a sütiből, és közben védik a rezsicsökkentést. Mondjuk havonta egyszer, de ahogy közelednek a választások, már hetente is szükség lehet a rezsicsökkentés védelmére.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. január 04. 16:55
"Igazán mewm vagyok egy Lázár fan nagyon utálom a faszit, de a harmadik rizsacsökknetést pár dologtól függóvé tette, au egyik a gazdaság alakulása és a pénzügyi helyzet.volt. Én úgy tudtam, -legalábbis a fidesz azt hazudta-, hogy a csökkentés a szzolgáltatók zsebére megy ergo köze nincs a magyar gazdaság és pénzügy helytzéhez, hacsak azért nem, mert bizony vissza kell pótolni....." Pali bácsi ez a mai pálinka cseh eredetű lehetett és valószínűleg baseballütőből párolták, mert nagyon ütős volt ha ennyi elütést okozott. Majdnem mint Rezesova, vagy nálunk itt az elfekvőbe.
trespass
2014. január 04. 13:27
Ez annyira, de annyira szánalmas. Ha a két farkúak csinálnák remek poén lenne, de ezek komolyan beleállnak - és van rá kereslet! Hihetetlen, szánalmas.
depeses
2014. január 04. 12:42
A polgári körök megalakulásakor ugyanígy hisztiztek, ördögi köröknek hívták. Persze már leszopnák magukat örömükben, ha ez nekik jutott volna eszükbe. Próbálkoztak is valami hasonlóval, de ők ehhez is bénák. A rezsicsökkentéssel is a fő bajuk, hogy nem nekik jutott eszükbe. Kormányon sem volt semmi pozitív, előrevivő, eredeti ötletük, ellenzékben miért lenne?
slomovicz
2014. január 04. 12:30
Talán csodálkozni kellene azon, hogy a magát "baloldalnak" nevező gyülölet egyesület- közel százmillió ártatlan áldozattal a hátuk mögött, mire ekkora a pofájuk? De- nem kell velük nagyon foglalkozni mert bár nagy hangon ricsajoznak, öntelten szünet nélkül kijelentenek hazugságokat- mégis egyre kevesebben vannak. Ha jobbat akarunk mint az elmúlt - totál sikertelen szoci- szadesz húsz évünk- soha többé nem kerülhetnek vissza a hatalomba. A 2014- es hatalmas , orbitális vereségük után majd-remélem- létre jön a romjaikon egy olyan új hiteles szociáldemokrata baloldal , akivel akár egy koalíciós kormányzás is elképzelhető. Ezzel a mostani baloldallal , akiknek az egyetlen programjuk- " A hatalom megszerzése- ezért "Válcsuk le a Zorbánt"! Van egy rossz hírem, ezeknek a vörös náciknak! Ti már- soha többé nem jöttök! Vége! Ennyi volt. Ez is nagyon sok volt belőletek! 20 + hatvan év egy katasztrófa volt Magyarországnak. Soha Többé- nem kell ez a maffia baloldal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!