Erőszakos a Fidesz kommunikációja

2014. január 03. 19:46

A Fidesz kommunikációja nemcsak milliárdokban mérhetően irtózatosan drága, hanem erőszakos is. Az adófizetők pénzén kampányol és közben a saját lakájmédiáját tömi pénzzel!

2014. január 03. 19:46
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
Facebook

„A néni nem írhatta alá a Fidesz aláírásgyűjtő ívét, mert már sajnos nem él. Abbahagyhatnák már ezt a több száz millióba kerülő állandó levelezgetést! Abbahagyhatnák már az újabb hülyeségeiket, most például azt, hogy Magyar Csapatot szerveznek! A Fidesz kommunikációja nemcsak milliárdokban mérhetően irtózatosan drága, hanem erőszakos is. Az adófizetők pénzén kampányol és közben a saját lakájmédiáját tömi pénzzel! Tiltakozzunk a Fidesz csaló propaganda-gépezete ellen! Ha egyetértesz, nyomj egy like-ot!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2014. január 04. 12:02
Orbanisztán így próbál túlélni,birkák országa?
blaupanter
2014. január 04. 11:39
Puncicsunalj ily tehetetlen vagy. Nem vagy kepes ellensulyozni.Menj a welness seggaztato helyett edzoterembe.De mar keso mar kiutottek,13.menet mar nincs.A vegso kiszamolas KO.
catalina9
2014. január 04. 11:07
A Fidesz kommunikációja nemcsak milliárdokban mérhetően irtózatosan drága, hanem erőszakos is..." Hát a videóhamisítás tényleg olcsóbb!
ballada
2014. január 04. 09:23
Ha az mszp ballib győz a választásokon , az 3x mohácsi vész lesz.Remélem hogy a jobbik nem hülyül meg hogy a ballibekkel össze áll,elő jele van már az ásotthalmi választás .Na meg torockói ilyen személyek a jobbikban a melldöngetők,,szedett vett társaság .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!