Magyar Csapott

2014. január 06. 08:48

Nem szívesen szomorítom Önt, de mégis meg kell tennem: akár tetszik Önöknek, akár nem, mi itt mindannyian a Magyar Csapat tagjai vagyunk.

2014. január 06. 08:48
Föld S. Péter
Most & Itt

„Láttam a levelét, Miniszterelnök úr. Azt a szöveget, amelyet Rogán Antallal frakcióvezetővel, az Ön egyik lehetséges utódjával közösen szignáltak a leendő rezsiharcos bandériumnak. Majdnem azt írtam, hogy megkaptam a levelét, ez azonban nem lenne igaz, ilyen levelet én Öntöktől nem kaptam és valószínűleg nem is fogok kapni.

Önök ugyanis nem várnak engem a Magyar Csapatba, mint ahogyan azokat az ismerőseimet, valamint számomra ismeretlen  magyar embereket sem, akik nem írták alá a rezsicsökkentési íveiket. Bennünket nem tekintenek csapattagoknak, amit még elviselnénk valahogy, bár tisztességesebb és helyénvalóbb lenne, ha Magyar Csapat helyett a Fidesz Csapatba toboroznának harcosokat. (...)

Nem szívesen szomorítom Önt, de mégis meg kell tennem: akár tetszik Önöknek, akár nem, mi itt mindannyian a Magyar Csapat tagjai vagyunk. Mindenki magyar, aki itt született, ezt a nyelvet tekinti anyanyelvének, és magyarnak vallja magát. Ebben a tekintetben büszkeségre és szégyenre egyaránt van okunk: Bartók Béla is magyar volt, és Szálasi Ferenc úgyszintén. A nagy feltalálók, nemzetközi hírű tudósok, filmesek és sportolók, éppúgy, mint az országvesztők, a zsidótörvények megalkotói, vagy, teszem azt, a pitiáner csalók, a szélhámosok és a politikai kalandorok.

Mi együtt vagyunk a Magyar Csapat miniszterelnök úr, Ön is a mi Magyar Csapatunk tagja. Képzelje csak, mi még Kövér Lászlót is beleszámítjuk a csapatba – igaz, használt autót azért nem vennénk tőle.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
locsaba
2014. január 06. 20:32
szerencsétlen
Zod
2014. január 06. 16:36
TEAM DEUTSCHLAND: http://spiler.info/2014/01/megabotrany-itt-a-nemet-csapat/ :)
balbako_
2014. január 06. 14:25
Definiálta a magyar állampolgár fogalmát. Csakhogy embernek születik mindenki és mégis elvárják váljék emberré! Magyarrá is válni kell. Megismerni, tudomásul venni e nép történelmét, művészetét, és tettekkel is bizonyítani e néphez tartozást.
imres
2014. január 06. 13:38
Nebazmeg FoSPeti! Valaki azt mondta rád, hogy nem vagy a magyar csapat tagja? Esetleg te döntöttél úgy, hogy nem leszel? Mert óriási különbség ám, Földes elvtárs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!