Orbán Ráhel és Habony Árpád kézfogója

2013. augusztus 01. 15:04

Senki sem képes vagy senki nem akarja megvédeni Orbán Ráhel nevű honfitársunk magánéletét Habony Árpád cinikus kufárkodásától, az apja a legkevésbé.

2013. augusztus 01. 15:04
narancsblog
Magyar Narancs

„Maga az esemény természetesen nem nyilvános, ott van végtére a magánélet szentsége is. Közbevetőleg: az, hogy ebből Orbánék bulvárszenzációt kreáltak egy messze bűzlően PR-szagú cikkben, jelzi, hogy senki sem képes vagy senki nem akarja megvédeni Orbán Ráhel nevű honfitársunk magánéletét Habony Árpád cinikus kufárkodásától, az apja a legkevésbé.

Annyiban ugyanakkor valóban ránk is tartozik a történet, hogy a köz is hozzájárulhat az ifjú pár jólétéhez a vőlegény és családja közgépes kötődései, eredményes földpályázatai stb. révén. Sőt, ami a földbérletet illeti, még az EU-állampolgárok is beleadnak egy keveset, úgyhogy innen nézve akár a FAZ és a Le Monde is hozhatott volna egy-egy hírt erről az »igazi falusi« lagziról, amelynél tősgyökeresebbet nem találhatnak majd kendtek, nyájas olvasók, Hencidától Boncidáig sem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaktuszvirág
2013. augusztus 02. 05:41
A mancs nál nem tudják,hogy az emlegetett község nem Boncida, hanem Bonchida?
Soma
2013. augusztus 02. 00:22
Nem is értem, min csámcsognak itt egyesek? Mondott valami rosszat Orbán? Meg aztán: Nyár van. A bulvársajtó telis-teli van mindenféle celeb hírrel. A miniszterelnök pedig mer ember lenni, meri azt mondani,hogy akár meg is könnyezheti a lánya kirepülését a családi fészekből. Oszt akkor most Cohn Bendit sohasem volt pedofil, vagy mi változik?
ballada
2013. augusztus 01. 21:06
Jobbikosok az mszpnek bajnainak ,mesterházinak gyfnek kampányolnak,,,Jobbik szerepe ,amit a ballib balról a jobbik jobboldalról ugyan azt csinálják.
ballada
2013. augusztus 01. 20:59
Narancsblog firkásza gyf a házasságába turkáljon politikai kapcsolatokra épült ,törtető hatalmi vágy elérése kapcsán.Az anyós szereplése volt a vagyoni helyzetének megteremtése.Motim 600-700 milliós kölcsön háttérben 2 milliós fedezettel az apro anyó apró piroska sáfárkodott a lánya veje anyagi megtollasodásáról a miniszteri székbe való fel taszítása utána.Gazdagság után a hatalomba való beépülés. .Mszp látta tudta hogy gyf nem csak a hatalom hanem először a kulák élet nagyon tetszett,azt csinálnak amit akarnak gyf nem értett a kormányzáshoz,közben fletót körül vették a kapzsi korrupt szocik ,mindenki vitte tépte a nemzet pénzét vagyonát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!