Itt az Újpest nagy bejelentése!

2024. május 09. 18:30

Egy nagy visszatérő kerül fontos pozícióba a klubnál.

2024. május 09. 18:30
Az Újpesti Torna Egylet (UTE) és egyben az Újpest FC labdarúgó-egyesület címere

Nyitókép: Facebook

Visszatér az Újpest FC-hez Kovács Zoltán, a klub egykori legendás támadója. Az egykori válogatott labdarúgó főtanácsadóként segíti majd az elnök és az ügyvezető igazgató munkáját. A nagy visszatérő korábban több labdarúgó-egyesületben (Újpest, DVTK, Siófok, Fehérvár FC) is betoltötte a sportigazgatói tisztséget, így nem ismeretlen számára a sportvezetői munka. 

„Nagy büszkeséggel tölt el, hogy bár nem sportigazgatóként, de visszatérhetek sikereim helyszínére ... szeretett klubomhoz. Meggyőződtem róla, hogy jó kezekbe került a klub. Olyan emberekkel találkozhattam, akik minden nap azon fognak dolgozni, hogy olyan sikereket érjünk el, amilyeneket a szurkolók megérdemelnek, és a klub történelme alapján megérdemlünk mindannyian” – mondta Kovács Zoltán.

Kovács Zoltán kinevezését követően interjút adott a klub kommunikációs csapatának, amit itt lehet megtekinteni! 

 

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­­­g­­a­­­z­­­i n­­­i­­m­f­­­o­­­m­­­á­­n­­­i­á­­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­𝐍
Dirty666
2024. május 10. 10:35
Hidroglóbusz remekül passzol a bohóccsapathoz. Vannak azért még nagyágyúk, Véber, Kabát, Urbán:) Majd egyszer utolérnek minket. Jövőre, mindig jövőre. Addig is jöhet a 15. orális szex a Grupiban?
Batman007
2024. május 10. 10:28
Az Újpestnek pont rá van szüksége, mint ablakostóthnak a hagyatt esésre.
szintetikus
2024. május 10. 09:11
Akkor ideje négereket igazolni. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!