Magyarul köszönte meg az olimpiára való kijutást – a szövetségi kapitány öltözői beszéde mindent visz: „Ba**zátok meg, fiúk!” (VIDEÓ)

2024. március 18. 15:19

Játékosként egyszer sem sikerült kijutnia Chema Rodrígueznek az olimpiára, magyar szövetségi kapitányként ez az álom is megvalósult.

2024. március 18. 15:19

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

***

Érhetően elérzékenyülten értékelték az olimpiára való kijutást a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai és a szövetségi kapitány, Chema Rodríguez is. Mint ismert, a két rutinos harcos, Mikler Roland és Lékai Máté Párizsban le is zárná válogatott pályafutását, a spanyol szakember pedig először lehet ott az ötkarikás játékokon.

Ezt is ajánljuk a témában

„Remekül kezdtünk, egyenlítettek a portugálok, a második félidőben rengeteg gondunk volt, de…

a srácok, ezekkel a szurkolókkal hihetetlenek voltak! Mondtuk előre, olyanok vagyunk mint egy család.

Egymásért küzdünk, nem számít, mi történik, mindent kiadunk magunkból. Pontosan ezt tettük” értékelt Chema Rodríguez a mérkőzést közvetítő M4 Sport kamerája előtt, majd hozzátette:

„Most már ez az én országom is!” – jelentette ki a közelmúltban szerződést hosszabbító spanyol szakember, aki játékosként spanyol színekben nem jutott ki olimpiára, Párizsban azonban ott lehet első külföldi kapitányként a magyar csapattal az ötkarikás játékokon.

Ezt is ajánljuk a témában

Chema úgy fogalmazott, nagyon sokat köszönhet Magyarországnak, még a gyerekei is itt születtek, s most szövetségi kapitányként magát is kárpótolhatja az elmaradt olimpiákért.

Az öltözőben aztán már felszabadultabban mondta el a véleményét a játékosainak, előbb magyarul: „Család, gratulálok!”, majd néhány mondattal később kijött belőle minden feszültség: „Ba**zátok meg, fiúk, ba**zátok meg!”

 

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:08
🍓 ️ ­­­A­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­ ­l­á­­n­­­y­o­­­k­­­ ­­­v­á­­­r­­n­­a­k­­­ ­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­𝗡
pragmatika
2024. március 18. 17:28
Akitlosz Primitív véglény. :-) Ezt bemutatkozásnak szántad ugye ?
pragmatika
2024. március 18. 17:23
"„Ba**zátok meg, fiúk, ba**zátok meg!” :-)) Szimpi a fickó. Lehet, hogy meghívom a legközelebbi házibulimra. :-) b.ssza meg :-))) Egyébként gratula fiúk !!!
pragmatika
2024. március 18. 17:15
@szintetikus "Szia Uram! Spar tulajdonrész érdekel?" Hát, engem mindenképp. A Spar képviselője vinnyogott, hogy az árstopp meg a különadók miatt veszteségesek. Aztán megjegyezte, hogy mindenképpen ragaszkodnak az itteni üzlethálózatukhoz, mert az egyik legsikeresebb. ??? Szóval, ha ajándékba kaphatnék egy kis tulajdonrészt, nem bánnám. Vinnyognék én is a tele zsebemmel. :-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!