Még a könyökével is bravúrosan védett a magyar kézikapus az Eb-n (VIDEÓ)

2024. január 15. 14:02

Bartucz a szerbek ellen csereként beszállva parádézott a hajrában.

2024. január 15. 14:02

Továbbra is százszázalékos a németországi férfi kézilabda Európa-bajnokságon a magyar válogatott. A montenegróiakat kettő, a szerbeket egy góllal győztük le a C-csoportban, így már biztosan folytathatjuk a kölni középdöntőben. Kedden 20.30-tól Izland együttese lesz a gárda ellenfele.

A szerbek ellen Palasics Kristóf teljesítményére sem lehetett panasz a kapuban, de a csereként beszálló Bartucz László igazán extrát hozott. A tatabányai hálóőr röviden már az első félidő végén és a második felvonás elején is pályán volt, a 44. perctől azonban csak ő védett, és hat bravúrral járult hozzá a sikerhez – többek között a a lövésnek háttal állva, még a könyökével is védett. Íme, a jelenet az M4 Sport videóján!

„Mindenki csinálta a feladatát azok alapján, amiket megbeszéltünk és elemeztünk. Látszott, hogy ez jól működött.

Brutális védekezést raktak le a srácok ezen a meccsen, tényleg csak szuperlatívuszokban tudok róluk beszélni”

– nyilatkozta a meccs végén Bartucz.

A 28–27-es magyar győzelemmel véget ért csoporttalálkozó összefoglalóját is érdemes végigizgulni!

Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Búvár Kund
2024. január 15. 17:30
Gratulálok Mandi! Közel egy napot kellett rá várni, hogy hírt adjatok erről a szenzációs győzelemről ! Bezzeg Sátánfalvi Rita véleményét egyből megtudhatjuk... Már nagyon régen láttam ilyen jól játszani a magyar csapatot! Szinte nem volt lyukas poszt! Remekül véghezvitt cserék, akik jó léptek be a játékba! Ha mindenképp hibát akarnék találni talán a jobb 1-ről maradt ki vagy 3 ziccer... Fazekas Gerit külön kiemelném, ő nagy értéke lesz a magyar kézilabdának !
Töki
2024. január 15. 15:55
Kegyetlen jó meccs volt!! Szép volt fiúk!
pollip
2024. január 15. 14:44
Jó sokáig tartott ezt a cikket megírni. Gratula a fiúknak! Holnap is drukk mind a két férfi csapatunknak.
Nehidd El
2024. január 15. 14:19
Az semmi. A mi moslékellenzékünk prominensei ugyan máshoz sem értenek, de könyökkel nem csak védeni, de támadni is nagyon tudnak. Úgy aprítják egymást, hogy még a jégcsákány is a zubbony alatt maradhat (amíg a kamera látja őket).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!