Két öngóllal bukta győzelmét a Manchester United az Európa-ligában

2023. április 14. 07:37

Az angol csapat hazai pályán 2–2-t játszott a Sevillával a párharc első mérkőzésén.

2023. április 14. 07:37
null

Csütörtök este a Sevillát fogadta a Manchester United, és az első félidő végén már két góllal vezetett az angol csapat, viszont a végén igy sem tudott nyerni. Az angol csapat mindkét gólját az osztrák középpályás, Marcel Sabitzer szerezte. Az első félidőben a Sevilla csak egy helyzetet tudott kialakítani.

A második félidőben viszont mintha összezavarodott volna Manchester United, ugyanis két öngólt is összehoztak a csapat játékosai. A meccs hajrájában Jesús Navas beadása pattant kapuba Tyrell Malaciáról. Ezt követően nem sokkal pedig en-Nesziri fejese Harry Maguire fejéről pattant be a kapu jobb alsó sarkába.

A visszavágót április 20-án játsszák.

 

Nyitókép: Darren Staples / AFP

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
p laci 51
2023. április 14. 19:36
Én meg a tippmixet .:((((
Istók3
2023. április 14. 09:04
Sajnáltam a Manchestert. A végén már nagyon nyomott a Sevilla, az angol védelem is egyre többet hibázott, de azért igazán nagy gólhelyzet nem volt. Erre az angolok lőttek 2 öngólt. A visszavágó mindenképpen étdekes lesz.
llnnhegyi
2023. április 14. 08:49
NEM szóltak neki időben.-:)) A rengeteg klubváltás ezt okozhatja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!