Hírek az Evezős Szövetségből

2012. december 29. 17:44

A MESZ elnöksége ülésezett, a jegyzőkönyve elérhetővé vált: Új klub kérte felvételét, tárgyalták a főtitkári pályázatokat, Győrben lesz az ergoOB

2012. december 29. 17:44
Orbán Gergely

A Magyar Evezős Szövetség 2012. december 10. tartott elnökségi ülésének jegyzőkönyve elérhetővé vált a MESZ honlapján. Új klub kérte felvételét a MESZ-be, a főtitkári pályázatokat tárgyalták, az ergo OB Győrben lesz

A soproni Garabonciás Diák Sportegyesületet 2013. január 1.-ével kérte felvételét a MESZ-be, így újabb taggal bővült a klubok névsora és újabb bázis alakult a Győr-Moson-Sopron megyében az evezésnek.

Jóváhagyták az edzői fórumon választott tagok névsorát az edző bizottságba, melynek elnöke a bizottság tagjainak szavazata alapján Szierer János lett. Az elnökség delegálta a Fáth Andrást az előterjesztett tagokon túl. A bizottság tagjai így: Szierer János, Rapcsák Károly, Bartos Nándor, Molnár Dezső, Kiss László, Búza József, Molnár Zoltán. A bizottság tagjainak megbízása 1 évre szól.

A főtitkári pozíció betöltését is tárgyalta a testület. Döntésük szerint Wachtler Editet kérte fel a MESZ elnöksége a főtitkári pozícióra. A MESZ irodavezetői munkakörének betöltésére Mátyók Henrietta került kiválasztásra. December 10.-e óta eltelt időszakban Wachtler Edit a facebookon jelezte az evezős csoportban neki gratulálóknak, nem fogadta el a felkérést, ezek alapján a főtitkári pozíció betöltése továbbra is függő.

A 2013. évi ergométer bajnokságot Győrben rendezik. A verseny rendezésére kiírt pályázatra két pályázat érkezett, de a Vác Városi Evezős Klub hiányos források miatt visszalépet. A versenyt így a Győri Vízügy Spartacus EK rendezi.

A Nemzetközi Evezős Szövetség (FISA) 2013. évi Rendkívüli Kongresszusán a Magyar Evezős Szövetséget 3 fő, dr. Regényi Tamás elnök, dr. Kokas Péter és Szántó Éva alelnökök képviselik.

A 2013. évi versenynaptár elkészítéséről is értekezett a testület. Az Országos Bajnokság időpontja a korábbi években megszokott júliusi időponthoz képest akadályba ütközik Szegeden, ezért a verseny naptárt nem tudták még véglegesíteni. A megoldásra több lehetőség is adódik, de az érintettekkel még tárgyal a Szövetség.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!