„Ha Gáza ég, Berlin is égni fog!” – Molotov-koktélt dobtak a berlini városházára

2024. május 09. 12:02

A támadók további akciókat is kilátásba helyeztek.

2024. május 09. 12:02

A nyitókép illusztráció: Alfredo Estrella / AFP

Gyújtogatás áldozatává vált a városháza a csütörtök éjjel Berlin-Tiergartenben és az ismeretlen elkövetők a falakat is összemázolták Izrael ellenes szlogenekkel – számolt be a Világgazdaság a Bild cikkére hivatkozva. A lap szerint annak ellenére, hogy a tűzoltók hamar megfékezték a lángokat, jelentős károk keletkeztek és bár a tűz okát még nem tisztázták, 

valószínűsíthetően Molotov-koktél okozhatta. 

Az épület falain olyan szlogenek szerepeltek, mint „Ha Gáza ég, Berlin is égni fog!” vagy „Szabadságot Gázának”, „Szabadságot a Hamásznak”. A támadók további akciókat is kilátásba helyeztek.

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­­­g­­a­­­z­­i n­i­m­f­o­­m­­­á­­n­­i­­­á­k­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 09. 20:56
Minden normális ember alapvető morális kötelessége tiltakozni az apartheid zsidó terrorállam népirtása ellen. A világszintű tiltakozás és a terrorista, népirtó cionizmus elutasítása nem muszlim hit, nem iszlamizmus és nem muszlim terrorizmus, hanem természetes reakció a zsidók embertelenségére és aljasságára. Az amerikai egyetemeken végigsöprő, és immár egyes nyugat-európai felsőoktatási intézményekre is átterjedő demonstrációk világosan jelzik: a befektetett dollármilliók, a példátlan propaganda tevékenység és a megfélemlítés ellenére azért az egyetemisták jelentős része képes megőrizni tisztánlátását és erkölcsi érzékét. A tüntetések elleni brutális rendőrségi fellépés, a média hamis tudósításai, valamint a tiltakozó mozgalmak résztevőinek megbélyegzése pedig az eddig sunyuló, de immár egyre brutálisabb zsidó zsarnokság kiépülésének egyértelmű bizonyítékai.
rugbista
2024. május 09. 20:42
Végül is a Holokauszt volt az egyik fő oka annak, hogy lett Izrael.
Öreg Palóc
2024. május 09. 18:56
Hát akkor én egy tejeskávét kérek, meg egy brióst. :) Remélem a "Mutti" jól alszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!