A brüsszeli konzervatív konferencia a tüntetők lemondási kísérletei ellenére is elkezdődött

2024. április 16. 11:50

„Mi tisztességes viselkedést kérünk. Demokráciát kérünk. Azt kérjük, hogy őseink és elődeink örökségét tartsuk fenn.”

2024. április 16. 11:50
null
Peter Caddle
Peter Caddle
Brussels Signal

Nyitókép: National Conservatism X-oldala

„Megkezdődött a Nemzetközi Konzervativizmus Konferencia, amelyen a politikai jobboldal jelentős személyiségei vesznek részt, annak ellenére, hogy a brüsszeli politikusok megpróbálták lemondani a rendezvényt.

A Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát, amelyen többek között Orbán Viktor magyar miniszterelnök, Nigel Farage, a UKIP korábbi vezetője és Eric Zemmour, a szélsőjobboldali francia parlamenti képviselő is felszólal, kétszer is át kellett helyezni, miután a brüsszeli régió polgármesterei elutasították a találkozó kiválasztott helyszínét.

A szervezőknek egyik napról a másikra sikerült egy harmadik helyszínt találniuk, egy olyan termet, amely néhány percre található az Európai Bizottság egyik nagy épületétől, és amelyet gyakran használnak esküvők megrendezésére.

Yoram Hazony, a konferencia elnöke április 16-án reggel a konferencián felszólalva megdöbbenését fejezte ki a baloldali brüsszeli tisztviselők által kezdeményezett lemondási kísérletek miatt, és a demokrácia csorbításának minősítette azokat.

Mi tisztességes viselkedést kérünk. Demokráciát kérünk. Azt kérjük, hogy őseink és elődeink örökségét tartsuk fenn – mondta. Nem olyan nagy kérés – tette hozzá, és elítélte azt az őrültséget, amit Európában és Nyugaton demokráciának neveznek.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­A­ ­d­­­ö­g­ö­s­­­ ­­­l­á­­n­­­y­o­k­ ­­v­­á­r­n­­­a­k­ ­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Tommaso
2024. április 16. 13:54
„Mi tisztességes viselkedést kérünk. Demokráciát kérünk" TE SZEMÉT ORBÁN! TE VAGY HATALMON, megvan a lehetőséged, hogy tisztességes lény és demokráciát teremts. Ehelyett százmilliárdokat lopsz, hazudozol, és szétvered a demokráciát.
egy genetikusanalattvaló
2024. április 16. 12:59
Egy dologban különböznek az 1948-as magyarországi kommunistáktól a brüsszeli balliberálisok, hogy még nem öletnek.
nemecsekerno_007
2024. április 16. 12:33
Mi ezt már ismerjük. Ilyenek a libbsi-komcsik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!