Az európai parlamenti választáson indítanák az olasz antifa támadót, IIaria Salist

2024. március 28. 19:50

A nő ügyvédje a letartóztatásának megszüntetését kérte a bíróságtól, ami azonban úgy határozott, hogy a nő Magyarországon marad börtönben.

2024. március 28. 19:50

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Az olasz ellenzéki, balközép Demokrata Párt már fontolgatja, hogy elindítja az európai parlamenti választáson az antifa-támadásokban résztvevő olasz tanárnőt, IIaria Salist – derült ki az olasz La Repubblica írásából.

Korábban a Mandineren is beszámoltunk a tavaly februárban történt brutális eseményekről, melyeket a nemzetközi szélsőbaloldal, az Antifa aktivistái követtek el. Az első incidens február 9-én történt a belvárosi Fővám téren, ahol három lengyel állampolgárra támadt rá egy hét-nyolc fős banda: 

lerohanták, majd viperákkal és más eszközökkel ütni kezdték őket. 

A következő támadás másnap, február 10-én történt, akkor a XI. kerületben, Gazdagréten egy magyar férfira rontottak rá hátulról. 

A nő ügyében csütörtökön tartott meghallgatást a bíróság: az Antifa-per elsőrendű vádlottja nem tett vallomást, ügyvédje a letartóztatásának megszüntetését kérte a bíróságtól, ami azonban úgy határozott, hogy a nő Magyarországon marad börtönben.

 

 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­­ö­g­­­ö­­s­­­ ­­l­­á­­­n­­y­­o­­k­­ ­­­v­á­r­­n­­a­­k­­­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
zrx8
2024. március 29. 09:04
az mondjuk külön megérne egy személyiségi jogi pert a buzi libsik ellen, hogy a képaláírásban csípőből le-neonácizzák az áldozatot
auditorium
2024. március 29. 08:01
Márc.29. A ma reggeli lapszemlében mutatták a fontosabb ol. napilapokat. Mind az ol. antifa Ilária esetével foglalkozik és elitéli OV-Magyarországának itéletét. A legkeményebb a La Repubblica, La Stampa, il Corriere, il Foglio, il Manifesto. kissé enyhébb az il Giornale, ahol egy fél mondatban azt is megemliti a cikkiró, h. nem ártatlan. A többi lapban sem fogalkoznak az előzményekkel. Milánóban Marchesi társa csak háziőrizetet kapott és nem adják ki Mo-nak, mert idézem "embertelenül bánnának vele Mo-n." Tehát ő szabad, a lányt megint láncokkal, láblakatokkal (most kisebbekkel) és kézi bilincsben vezették a tárgyalóterembe a TV-kamerák előtt. Ez felesleges volt és még jobban magunkra haragitjuk a félvilágot június 9. előtt. Ez választási KAMPÁNY, ezért javasolja a svájci PD-s titkárnő Salist az EU-Parlamentbe képviselőnek. Politikai ügy lett belőle, lsd. a pedofil témát, a véres hentest a Ferenciek temploma előtt , a sok pol.kai opera, egyet. sztrájkolót, tűntetőt.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. március 29. 06:54
nagyon egyszerű az előtt kell elítélni, mielőtt indítanák - 10 év a minimum
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!