Félbeszakadt egy focimeccs Sevillában, mert egy rúddal fejbe dobták az egyik játékost

2022. január 16. 08:27

A sérülés nem tűnt súlyosnak, de kórházba szállították az érintett játékost. A meccs meg 40 perc után véget ért.

2022. január 16. 08:27
null

Szombaton éjjel nem sokkal az első félidő befejezése előtt véget ért a Betis-Sevilla mérkőzés Spanyolországban. A nyolcaddöntő során egy műanyag rúddal fejbedobta egy szurkoló a vendégek egyik játékosát.

A városi rangadón a Sevilla a 35. percben Papu Gómez góljával megszerezte a vezetést, a 39. percben azonban Nabil Fekir egyenlített. Az egyik meggondolatlan hazai drukker úgy gondolta, hogy jó ötlet lenne ezt úgy „megünnepelni”, hogy bedob a pályára egy műanyag rudat. Végül a Sevilla csapatából Joan Jordánt eltalálta a fején. A játékos a földre rogyott, ápolták, a sérülése nem tűnt súlyosnak, de mivel fejfájásra panaszkodott, kivizsgálásra kórházba szállították. Rövid tanácskozás után Ricardo de Burgos játékvezető leterelte a játékosokat a pályáról, mintegy húsz perc várakozás után az az összecsapás hivatalosan a 40. percben félbeszakadt.

A Marca sportlap vasárnap a címlapján jó okkal ezzel jelent meg: Egy idióta tönkretette a derbit.

Nyitókép: Twitter/Marca

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2022. január 17. 10:11
Öt zárt mérkőzés minden magyar stadionban. És kötelező szivárványszínű kivilágítás.
u.cserkész
2022. január 16. 11:50
Felháborító, 6 hónapra el kell tiltani a nézőket a magyar válogatott mérkőzéseitől. :-()
lazio154
2022. január 16. 11:02
Nem értem a játékvezetőt. Az eset miatt rövid tanácskozás útán leterelte a játékosokat a pályáról, aztán 20 perc várakozás múlva véget vetett a mérkőzésnek. A szabályok egyértelmüen rögzitik mikor kell idő előtt a jv. nek lefújni a meccset. Talán a jv. is hős akart lenni? Mert a játékos, ha tudása szürke is már híres játékos , mindig meg lesz emlitve, Ő az akit fejbe dobtak a Sevillai helyi kupameccsen. A játékos az ilyenkor elvárható bohóc- színész szerepet jól játszotta. Nem tudni melyik sevilai mulatóban meri a jövőben szabadídejét tölteni. Na meg a címadás: azért azt a műanyag szócskát illett volna hozzáfüzni, megemlitve, hogy ilyet rúgdalnak teljes erővel gólörömükbe a szögletzászlónál.
csakirok
2022. január 16. 10:48
Ruud Gullit volt! Ja, nem Ruud van Nistelrooy. Vagy valamelyik tag a Rudasból. Dícsértessék mindörökké
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!