A Sevilla focicsapata Budapestről egyenesen a katedrálisba ment, Szűz Máriának ajánlották a serleget

2023. június 03. 07:13

Az érsek vezetésével imádkoztak.

2023. június 03. 07:13
null

Ahogy megírtuk, véget ért José Mourinho szériája, ám folytatódott a Sevilla csodasorozata, a spanyol csapat hetedszer is megnyerte az Európa Ligát, mégpedig a budapesti Puskás Arénában, tizenegyesekkel, a Róma ellen.

777 arról ír, hogy a Sevilla labdarúgócsapata Budapestről egyenesen a sevillai katedrálisba ment, hogy régi hagyományt követve felajánlják a megnyert  Európa Liga-serleget Szűz Máriának. A beszámoló szerint a Sevilla két legendás labdarúgója,

Jesús Navas és Ivan Rakitic hatalmas koszorút helyeztek el a szobornál,

majd José Ángel Saiz Meneses érsek vezetésével imádkoztak.

Nyitókép: Facebook

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2023. június 03. 20:13
"A Sevilla focicsapata Budapestről egyenesen a katedrálisba ment, Szűz Máriának ajánlották a serleget" Ha már ennyire hithűek, akkor remélem, a győzelemért járó illetmény legalább felét is felajánlják neki.
olajfa1
2023. június 03. 15:25
Akiket a Szűz Mária is segítik azoknak könnyebb dolguk van. Őket jobban segítette a Szűz Mária. Mert -ezek szerint- jobban hittek benne, és jobban meg akarták neki mutatni hogy mire képesek...
darling
2023. június 03. 14:04
Sajnálom azokat, akik nem képesek - hívők vagy nem - egy ilyen eseményhez a megfelelő lelki-szellemi szintre emelkedni.
akkor ki
2023. június 03. 10:28
Navas ott van, de hol van Rakitic? Itt a jobb szélen lenne a tisztelendő mögött?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!