Nem tudtok kilépni az árnyékotokból

2013. április 08. 18:27

Az orvosi szakmának is megvannak a maga protokoll követelményei és szabályai. Egy közgyűlésnek is.

2013. április 08. 18:27
Lénárd Imre

„Kedves Kokas Péter!

Másodszor lépitek át és nyomjátok ezerrel a rendkívüli választást. Minek kellett változtatni? Nem voltatok biztosak a sikerben? 

Nem tudtok kilépni a saját árnyékotokból.

Én abbahagyom itt a vitát. Értelmetlen! Nem akarod megérteni amit mondok akkor maradjatok ennél a megoldásnál. Állítólag sportolók voltunk és ismerjük a fair play-t.
Nekem van dolgom az evezésben, igyekszem sok-sok gyerekkel megszerettetni a vizet. Ez többet ér mint a partalan vita.

Majd bejelentem, hogy bizottsági elnöki címemről is lemondok, és nem hiszem, hogy hasonló közgyűlésen részt veszek valaha, és nem kell sem a Csepelnek, sem a DNHE-nek akik alkalmazottként is érintettek izgulni a viták miatt. Vicces, hogy néhányan saját magukról szavaznak, mert nem bíznak meg egy küldöttben?

Nem tudom, hogy mikor jön el az idő, hogy profi gazdasági vezetői is lesznek a MESZ nevű vállalkozásnak, akik nem engedik meg maguknak a pénzügyi fegyelmezetlenséget, a világ szégyenének tartható számlafegyelmet, a tudatos média munkát, a felkészült PR szakemberekkel való kapcsolat tartást.

Ma is népszerűsítettem az evezést egy Soroksári sportnapon, de nem a szövetségnek, hanem az ott lévő több száz gyereknek.

Én ezt csinálom, Az elnökség ötleteljen, hogy milyen trükköket talál ki a demokrácia ellen"

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik