Az evezősöket nehéz kinyúvasztani

2013. április 08. 18:45

Természetesen vannak határidők es előírások, de ha háború van ami most pénzügyi háborút jelentett, és akkor sincs minden úgy, hogy a küzdő felek idézik a törvenyeket, a szabályokat és aszerint harcolnak.

2013. április 08. 18:45
Kokas Péter

„Ha minden minden felkerült volna a honlapra, és minden megjelent volna mint, ha normál életet élt volna a Szovetseg, akkor azt gondolod, hogy nem ugyanez lett volna a helyzet? Hiú ábrándokat, azért nem kell kergetni! Javaslom, hogy ahogy beindul a napi meló a szövetségben, beadtuk csütörtökön a végleges és az új előírásoknak megfelelő sűrített stratégiát a MOB-nak, elindulnak a források majd valamikor Május végétől akkor várunk Téged is, és mindenkit aki hajlandó ÖNKÉNTES munkára és ÖNKÉNTES segítség nyújtásra! Minden evezésért lelkesedő kézre szükség lesz. Javasolni fogom,hogy alakuljon egy olyan bizottság, amely az Őnkentesek jelentkezését, segíteni, tenni akarását koordinálja. Továbbá javasolni fogom,hogy alakítsuk meg a SZPONZORI Tanácsot (mintegy bizottságot) es ha lesz jelentkező rá, akkor az elnökét szerintem tanácskozási joggal állandó meghívottként az elnökségi üléseken lenne jó látni.

A közgyűlésen is volt néhány nagyon is potenciális Üzlet ember, akik megtehetik -ha jónak látják-, hogy segítsenek úgy az evezésnek, hogy lenne ráhatásuk arra, hogy az általuk elő teremtett források mire és hova kerülnének! No és volt olyan neves és nepszerű publicsta, civil szervező (Örömmel láttam, láttuk!) is, aki szintén tud az élet nagyon sok területén segíteni! Ezért volt, van, és lesz is EVEZÉS, mert az evezősöket igen NEHÉZ kinyúvasztani! Pedig sokan szerették volna, és szeretnék még ma is.

Imre! - ennyit fűznék a bírálók magatartásához.- Még annyit is Megjegyeznék, hogy adjunk hálát annak, akinek ilyenkor kell, hogy olyan az evezés iránt is fogékony, az evezésből is felkészült Miniszterelnökünk van, aki a hozzà elért gondolatokra olyan befogadó volt, és a saját élményeivel együtt ùgy alakította az evezés sorsát, hogy az már maga a FELTÁMADÁS!!! -Ne haragudjatok Hölgyek es Urak, most aztán igazán semmi értelme bármilyen szekér táborról, és a tények teljes ismerete nélkül rossz \"Önkormányzati szerződésről\" beszélni. Ugyanis a szekér táborok mindig igy alakulnak ki! Nem ezeket akarjuk megszüntetni?\"

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik