Nem az elnökség dönt

2013. március 26. 20:11

Olyan kőkemény szabályok elé néz valamennyi Szövetség, hogy nem egy civil szervezetnek fel fog akadni a szeme közölték velünk is a MOB-ban.

2013. március 26. 20:11
Kokas Péter

„Javaslom,ha valaki hozzászól egy aktuális témához akkor csak úgy lenne jó ha a tényeket pontosan idézi,vagy úgy szól egy témához ha pontosan tudja azt a történetet amihez megjegyzést kivan fűzni. Egyebekben ha pontatlan a történet akkor csak azt tudom mondani,hogy nem osztogatnak hanem fosztogatnak,ahogy a szójáték mondja és csak zavart kelt!!!.Tehát ha valamit nem tudunk pontosan akkor ne keltsék senkinek sem a rossz hírét mert az rossz fényt vet az egész evezős sportágra.

Annyit mindenkinek ezúttal is javaslok,hogy gondolkodjon el az elmúlt évről. Mi is történt? Egy választás döntött, hogy egy évre egy új elnökség próbálja meg elsimítani a hátrahagyott szemetet. Belépett az új csapat. El kezdett vizsgálódni a szabályok szerint. A hagyaték az volt,hogy kb, 40-45 millió a mínusz, de meg lesz a telep elnökünk szerint 30 milliós bevétel a MOB irányából. Nos annyit mondhatok, hogy nem volt egy peták bevétel sem. Aztán el kezdtek kidőlni a csontvázak. Még 2010-ből. Kifizetetlen rezsi számlák, sitt szállítás 11 millió körüli árért az nem a Szövetség feladata lett volna, hanem a még most is ott ágra bíráló albérlőé. De csak ezért 11 millió körül, mert evezősök segítettek. Aztán legalább 35 milliós tartozás a ki nem fizetett rezsiért és az ominózus sitt szállításért stb, stb.

De közben azért dolgoztunk Hölgyek és Urak!!! Azt azért világosan lássa mindenki, aki finoman vagy durván szidja az elnökséget, hogy ez a fránya elnökség megvédte a szövetséget attól, hogy bedőljön (a Portugál Szövetség most jutott csődbe!!!). Aztán hosszú és kemény munkával sikerült a hazai és sajnos eredménytelen evezést bepréselni a legjobb 16 sportág köze. Ez nem volt automatikus!!!

Kár szidalmazni és vádolni ezt a csapatot, mert nem az elnökség dönti el, Bármit is mondott korábban, hogy hirdet-e pl. szövetségi kapitányi pályázatot vagy sem. Itt kőkemény feltételek és határidők vannak még akkor is, ha sokaknak ez nem tetszik! Az állam fizet az adófizetők pénzéből, és előírja a szabályokat. Tehát nem a csúnya Szövetség dönt kénye kedve szerint. A kijelölt pénzösszegek szigorúan PÁNTLIKÁZVA költhetők majd el Júliustól. Bárki is kerül majd megválasztásra. A kincstár írja elő a tételes lépéseket minden szakszövetségnek, amelyek bekerültek a kiemelten finanszírozott körbe, Olyan kőkemény szabályok elé néz valamennyi Szövetség, hogy nem egy civil szervezetnek fel fog akadni a szeme közölték velünk is a MOB-ban.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik