Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Menczer Tamás: Péter és a szeretet… (VIDEÓ)

2024. május 17. 15:56

A Fidesz kommunikációs igazgatója a TV2 Mokka című műsorában beszélt Magyar Péterről.

2024. május 17. 15:56

Nyitókép: Bruzák Noémi/MTI

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója péntek reggel a T2 Mokka című műsorának volt a vendége, melyben kifejtette a véleményét Magyar Péter azon állításáról, miszerint aki a Tisza pártra szavaz, az a szeretetre és az árkok betemetésére szavaz. 

„Hát annyi szeretetet kapunk Magyar Pétertől, legutóbb én Vadai Ágnestől kaptam ennyi szeretetet” – kezdte Menczer. 

Az például milyen szeretetteljes volt, amikor a platóról ordibált, a templomból kifelé sétáló emberekre, meg emberekkel, hogy szégyelljék magukat, meg mi mindent elmondott nekik”

folytatta a politikus. „Szerintem a volt feleségének is egy kis szeretet jobban esett volna, mint nadrágszíj, meg a diktafon” – fejezte be a gondolatot a kommunikációs igazgató. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­é­­­k­­­e­­l­­­d­ ­a­­­ ­­s­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­­p­­u­­­n­­­c­­i­­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
iphone-3
2024. május 18. 05:05
poloska peti csak egy nárcisztikua aljas hazug szemétláda.
Borblya
2024. május 17. 21:01
5m007h 0p3ra70r MP "egy főnök." Valóban. Csak "Parancsol, utasítgat, hergel, uszít." De: Egy főnök még klasszikus értelemben sem vezér. Egy vezér elöre megy, a tömeg meg követi, Ez meg felhergel mindenkit és amikor élessé válik a helyzet hátrasomfordál, majd a tömeg elintézi. Ez egy gerinctelen haszonlesö.
Tommaso
2024. május 17. 20:47
ORBÁN az EU-.ban a nemzeti érdekek védelmére kitalált VÉTÓJOGOT Putyin háborúpárti, s a háborút finanszirozó Pátriárkája érdekében használta fel. ORBÁN ebben a háborús helyzetben a skandinávok felvételének akadályozásával gyengitette azt a NATO-t amely a magyar szabadság és szuverenitás egyetlen védelmezője. Mindezek alátámasztják a HAZAÁRULÁS vádját. Hiszen ruszkiknak segit, s nem magyar nemzeti érdekeket képvisel. Senki nem tud rá magyarázatot adni arra, ORBÁN MIÉRT VÉTÓZOTT EGY HÁBORÚPÁRTI RUSZKI PAP ÉRDEKÉBEN.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!