David Pressman: Meglepően nagy a kétpárti egyetértés a Magyarországot érintő aggodalmakkal kapcsolatban (VIDEÓ)

2024. május 21. 11:40

Újabb vádak az amerikai nagykövettől.

2024. május 21. 11:40

Nyitókép: David Pressman X-oldala

Nem szeretném túlértékelni a kapcsolatunk pártos jellegét” – mondta az ellenzéki tüntetéseken rendre felbukkanó David Pressman – némileg saját magyarországi politikai tevékenységének ellentmondva – a McCain Institute rendezvényén, majd a magyar kormányt vádolta meg azzal, hogy ezt a stratégiát követi, mikor a Republikánus Párt prominens vezetőivel ápol jó kapcsolatokat.

Mindez azért is tűnik ellentmondásosnak, mert éppen

az Amerikai Nagykövetség támogatta komoly pénzekkel a hazai ellenzéki pártok és más kormányellenes szervezetek háborúpárti kampányát.

A CPAC Hungary rendezvénysorozat sikere, illetve az Orbán Viktor és Donald Trump közötti baráti kapcsolat ellenére Pressman szerint az Egyesült Államokban minkét nagy párt, azaz a demokraták és a republikánusok is ugyanazokat a kifogásokat fogalmazzák meg Orbán Viktor politikájával szemben.

Ezt is ajánljuk a témában

Beszédes ugyanakkor, hogy Pressman egyetlen republikánus politikust sem nevezett meg, csak általánosságban fogalmazta meg vádjait.

Azt hiszem, hogy meglepően nagy a kétpárti egyetértés a Magyarországot érintő aggodalmakkal kapcsolatban”

– hangoztatta a nagykövet.


 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flesh ripper
2024. május 23. 05:50
Bűzmirigy Buzi Pressmancsicsi kifakadt, a büdös váladék feltőrt a pofájából: tól sok szaros seggen lefetyelt az USA Ambasszadorja.
Szürke Testvérek
2024. május 22. 00:00
Nem csoda, hogy ennek az ostoba, undorító alaknak minden meglepő.
alexandrosz-2
2024. május 21. 18:51
Aljas zsidó buzi. A szar zsideszes csicskái nem merik hazazavarni, szopják a szaros farkát.
bagyadtsolomon
2024. május 21. 17:51
Fartúró bogár
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!