Lázár János a főpolgármester-választásról: A semmittevő, a zsűrielnök vagy a megoldó

2024. április 30. 18:04

A polgárok vagy megelégszenek az üres ígéretekkel és látványtervek tömkelegével, vagy pedig végre a fejlődés pályájára állítják a fővárost – mutatott rá a miniszter.

2024. április 30. 18:04

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala

A semmittevő, a zsűrielnök vagy a megoldó – ezek közül választhat Budapest Lázár János építési és közlekedési miniszter szerint, derült ki legutóbbi Facebook-bejegyzéséből.

A polgárok vagy megelégszenek az üres ígéretekkel és látványtervek tömkelegével, vagy pedig végre a fejlődés pályájára állítják a fővárost. Szentkirályi Alexandra az egyetlen főpolgármester-jelölt, aki képes rendet tenni és forrásokat szerezni a nemzet fővárosának” 

– vélekedett a miniszter. 

Korábban megírtuk, hogy Lázár János és Szentkirályi Alexandra megállapodást kötött: a BKV-BKK 15 ezer dolgozója részesülhet a kedvezményes vállalati országbérletben.

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states-2
2024. április 30. 19:44
Komcsi bukta van.
bodrigyuri
2024. április 30. 19:42
Cigány a jani. Ha visszavonul a politikától, a nép visszaveszi a kastélyokat.
Tommaso
2024. április 30. 19:22
a Békés megyei Lázár és a fővárosban semmilyen poziciót be nem töltő Szentkirályi Alexandra megállapodást kötött Budapestről. Milyen jogon?
Tommaso
2024. április 30. 18:50
A FIDESZESEK A FIDESZESEK a 2000 évvel ezelőtti, rég elavult szittya harcmodor felelevenitését és a lovak nélküli ( azaz gyalogos) huszárezred felállitásás -- megszavazták. Ezeket a baromságokat Szentmihályi Alexandra férje kezdeményezte. Ha ilyen hülye az egész család, (márpedig ilyen) jobb ha óvakodunk tőlük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!