MSZMP-s emlékeiről mesél Havas Henrik: egyszer majdnem nyakon vágta Kádár Jánost

2023. december 26. 07:35

A műsorvezető élvezettel anekdotázott.

2023. december 26. 07:35

Az MSZMP utolsó kongresszusán az Építő Székházban először volt mágneskapu, vezette föl emlékeit Havas Henrik műsorvezető. „Nem tudtam elképzelni, miért áll ilyen hosszú sor” – tette hozzá.

Valamiért vissza kellett mennie a kocsihoz, és eldöntötte, még egyszer nem áll sorban: megkerülte az épületet, és a konyha felől ment be.

„Egyszer csak ott volt Kádár elvtárs. Azon gondolkodtam, hogy nyakon vágom” 

– ecsetelte Havas.

Hogy miért is akarta nyakon vágni Kádár Jánost, nem derült ki pontosan.

Nyitókép: Képernyőmentés, Youtube
 

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 06. 20:54 Szerkesztve
Egyszer majdnem nyakon vágta Kádár Jánost, de aztán meggondolta magát és megpuszilta. Jó sztorik lennének ezek, - akár igaz, akár nem -, ha lenne bennük poén.
jooeee
2023. december 27. 17:24
Nagy mesemondó ez.
petya-806
2023. december 27. 10:04
"egyszer majdnem nyakon vágta Kádár Jánost" Az egyszeri közlegény meséli a bajtársainak a kantinban: - Képzeljétek, ma délelőtt bementem a főtörzsőrmester irodájába, és alaposan rácsaptam az asztalára. - Hűha! Ez igen! És mit szólt hozzá? - Semmit. Épp az ezredes úrnál volt eligazításon.
bayern65
2023. december 27. 06:49
Eddig szórakoztatönak találtam,de most már úgy gondolom,hogy szánalmas beteg ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!