Németh Szilárd meglepetést szeretne okozni a Fidesz-kongresszuson

2023. november 14. 19:55

A pártelnöki posztra Orbán lesz az egyetlen jelölt a negyedik kétharmados választási győzelem után.

2023. november 14. 19:55
N…METH Szil·rd

Szombaton tartja 30., tisztújító kongresszusát a Fidesz. Németh Szilárd azt nyilatkozta az atv.hu-nak: ő nem árul el semmit, “vasárnap meglepetést szeretne okozni”.

Orbán Viktor miniszterelnökként és pártelnökként is megkérdőjelezhetetlen a Fideszben és a kormánypártok soraiban, ha tisztújítás lesz, az újraválasztása a Fidesz élére nem kérdés, mert

a pártelnöki posztra ő lesz az egyetlen jelölt 

A híroldal megkérdezte a jelenlegi alelnököket, Gál Kingát, Kubatov Gábort, Kósa Lajost és Németh Szilárdot is, hogy jelölték-e újra alelnöknek, és vállalják-e.

Kubatov és Kósa Lajos is vállalják a felkérést a Fidesz alelnöki tisztére. Németh Szilárd pedig kérdésre azt válaszolta, hogy 

ő nem szeretné elárulni, hogy kapott-e újra jelölést és vállalja-e, „szeretne vasárnap meglepetést okozni”.

Nyitókép: MTI/Komka Péter

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovsa
2023. november 15. 14:33
Nem értem. Tudom, szép szó a "Kongresszus", de nem igazán Fidatalos. Nekem, így 62 évesen, a rossz emlékű "Pártkongresszus"-okat juttatja az eszembe. Ráadásul a Fidelitas nem is párt, csak egy párt kistesója. Miért nem hívják egyszerűen "Találkozó"-nak, vagy "Össznépi banzáj"-nak. Szerintem, sokkal stílszerűbb lenne.
Bulldog Orange
2023. november 15. 12:26
Hajrá Szilárd, Csepel csak köszönhet neked! Így tovább!
B_kanya
2023. november 15. 11:44
"Tommaso 2023. november 14. 20:53 Orbánbasi egyszemélyben miniszterelnök, pártelnök, istenkirály, de kezében tartja az igaságszolgáltatást" Ezért vergődhetnek a HÜLYE tomikák a sajtóperekre, illetve nem töri rájuk a falat diktatúrázás közben a TEK.
bodrigyuri
2023. november 15. 10:25
Nyilvánosan belerecskázik a nyúljás pacalba és megeszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!