Ezzel a képpel jelentkezett be Orbán Viktor a Fidesz-kongresszusról

2023. november 18. 12:36

Fiatalok gyűrűjében áll a kormányfő.

2023. november 18. 12:36

A Fidesz tisztújító kongresszusáról Facebookon jelentkezett Orbán Viktor miniszterelnök, aki fotót is mutatott az eseményről, ahol is 

fiatalok gyűrűjében áll.  

Az eseményről fontos tudni, hogy a küldöttek a szombati kongresszuson szavaznak az elnök megbízásának meghosszabbításáról, valamint az alelnökök személyéről is.

Ezt is ajánljuk a témában

„Kezdődik!” – írta a kormányfő.

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. november 20. 09:59
Bástya et.a fiatalok között… Megkönnyeztem….😂😂😂😂
Dorset Naga
2023. november 19. 15:52
Orbán pontosan tudja, hogy hazánkat senki nem fenyegeti. Max Ukrajna, de nekik most más elfoglaltságot okoz Putyin.
Tommaso
2023. november 18. 21:59
HA Magyarországon háborús vészhelyzet lenne, Orbán biztosan támogatná Svédország felvételét. Hiszen erősitené a hazánkra vigyázó NATO-t. Ócska, üres kifogás egy olyan, öt évvel ezelőtti kisfilmre hivatkozni, amit egy, a jelenlegi kormánnyal semmilyen kapcsolatban nem álló illető rendezett. Vajon forditott helyzetben, HA Magyarország szeretne NATO-tag lenni, polárüveg és társai igazságosnak tartanák-e, ha Svédország arra hivatkozva nem szavazná meg, hogy a Mandiner oldalán számos, őket mocskoló hsz jelent meg?
Tommaso
2023. november 18. 18:05
Orbán a MILLIÓ magyar fiatalból talált vagy HUSZAT, akiket nem érdekel a politika, nem is értik azt, de hires-hirhedt emberekkel fotózkodni, azt szeretnek. A velejéig hazug rezsim agymosásának sikere az idősebbek közt nagyobb, de sporadikusan fellelhető a fiatalabb de-generációkban is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!