A DK hivatalosan is az Európai Szocialista Párt tagja lett

2023. november 10. 17:26

Gyurcsány Ferenc pártja 2022. októberében jelentette be, hogy felvételét kérte az Európai Szocialista Pártba.

2023. november 10. 17:26

Közfelkiáltással választották teljes jogú taggá a DK-t az Európai Szocialisták Pártjába – közölte a párt hivatalos Facebook-oldalán. A szervezet a spanyolországi malagai kongresszusán jelentette be a csatlakozását.

A DK képviselői 2014-től az Európai Szocialisták és Demokraták (S&D) frakciójában ülnek. Tavaly hozták meg azt a döntést, hogy magához a pártcsaládhoz, az Európai Szocialista Párthoz (PES) is csatlakoznak. 

A PES Malagában ülésező kongresszusa pénteken döntött úgy, hogy a DK-t felveszi teljes jogú tagjai sorába. 

Gyurcsány Ferenc pártja 2022. októberében jelentette be, hogy felvételét kérte az Európai Szocialista Pártba. A DK PES-tagsága most, a PES Malagában megrendezett kongresszusán vált hivatalossá. 

***

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala

 

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2023. november 12. 04:18
A magyar választók 2/3-os többsége ugyanakkor honosan, szintén teljes joggal, és szinte közfelkiáltással küldte 2010. óta minden választáskor Gyurcsány és Vidékét a kenyeres pajtása Horn Gábor által akarva - akaratlanul kijelölt útra, a büdös p.....ba, de meg is teszünk érte mindent, hogy '24-ben se legyen ez másképpen!
gyzoltan-2
2023. november 11. 19:24
Egyenes a vonal! A zsidó bolsevizmus, a zsidó kommunizmus, a zsidó szocializmus, a zsidó liberalizmus, de a zsidó demokrácia is illeszkedik... Pár sor a múltból: HILAIARE BELLOC, híres történész, G.K. Hetilapjában 1937 február 4-én: "A kommunista propaganda világszerte szervezés és irány tekintetében zsidó ügynökök kezében van. Ha valaki nem tudja, hogy az Oroszországi bolsevik mozgalom zsidó, arról csak azt tudom mondani, hogy ő a mi siralmas sajtóelhallgatásaink áldozata."
tetx
2023. november 11. 18:12
no, ráöntötték a fost a szarra.
blondiner
2023. november 11. 16:15
Süllyedő hajóra felszállni? Tipikus gyurcsányi ötlet :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!