Ez már valóban látszik a Holdról is!

2023. szeptember 01. 07:34

Orbán Viktor interjúja friss szélként süvített végig az amerikai birodalomnak elvtelenül behódolt nyugati világ áporodott levegőjén.

2023. szeptember 01. 07:34
ORBÁN Viktor; CARLSON, Tucker
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Midőn ezt írom, túlszárnyaltuk a százmilliót, és ki tudja, hol áll meg a számláló. Egy tizenöt milliós nemzet, egy tízmilliós ország esetében ezek tiszteletet parancsoló számok, legyen szó bármiről is. De most Orbán Viktor gondolatairól van szó, a békepárti állásfoglalásáról a háborúval kapcsolatban, a magyar elhivatottságról egy élhetőbb jövő iránt. Olyan gondolatokról, amiket mi nagyon jól ismerünk, de most Tu­cker Carlson interjúján keresztül tömegesen meghallhatott és megérthetett végre olyan emberek sokasága is szerte a világon, akik eddig el voltak zárva ezektől a gondolatoktól.

És az még a kisebb bűn, hogy a szólásszabadság szentélyei­nek gondolt országokban megfosztják az embereket a nekik nem tetsző véleményektől, de ráadásul elárasztják a nyilvánosság tereit a saját torz, kiforgatott értelmezéseikkel. Így lett Nyugaton a békepártiság Putyin pincsijeinek oroszbarátsága, és így vált az országa szuverenitásáért minden eszközzel küzdő magyar kormányfőből autokrata fasisztoid diktátor azok aljassága következtében, akiknek útjába került következetes politikájával. 

Ezt az összetákolt mesterséges kommunikációs karantént zúzta széjjel az interjú, ami friss szélként süvített végig az amerikai birodalomnak elvtelenül behódolt nyugati világ áporodott levegőjén.”

***

Nyitókép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. szeptember 02. 17:46
Magyar politikus - de európai sem igen - ekkora ismertséget, elismerést még nem kapott.
llnnhegyi
2023. szeptember 02. 10:19
122 millió ember kedvence dr miniszterelnök! ------ Gyurcsány Ondó Ferenc tajtrészegen, méregbe jött! Feleségét a büdöslábú komenista unokát,Dobrev Klárát felültette egy fostalicskára,tologatja az Apró villában ma délelőtt!
Teréz Pitykéz
2023. szeptember 01. 22:09
Izvesztyija, féltek, hogy az értelmes gondolatok eljutnak az emberkhez? Az emberek már nem vevők a ballib kommunista moslékra. Mondjatok meg a gazdáitoknak. Már nem kelletek senkinek!
altercat1
2023. szeptember 01. 11:42
Itt eszi a fene ezt a szardarabot, a szovjet újság nevűt, aki kétpercenkét hazudozva vonja kétségbe a nézőszámot. (A kurva anyádat, tetű!) ha úgy lenne ahogy hazudja, akkor minden egyes Carlson interjú 100 millió fölött lenne. Persze nem így van. Itt a bizonyíték: https://twitter.com/TuckerCarlson ------------------ Az is érdekes "szólásszabadság", hogy még a fox-on Steven Sund volt Capitolium-i rendőrfőnökkel készített interjút a csatorna visszafogta. Gyáva férgek... Jobb is, hogy megszabadult tőlük. https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1689783814594174976
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!