Mourinho a Puskás mélygarázsában osztotta ki a játékvezetőt (Videó)

2023. június 01. 09:06

A portugál edző „kib*szott szégyennek” nevezte a bírót.

2023. június 01. 09:06
null

Az AS Roma edzője, José Mourinho a Puskás Aréna mélygarázsában kiabált az Európa Liga döntőjét vezető Anthony Taylor játékvezetővel, azt követően, hogy a Roma büntetőkkel kikapott a Sevillától. 

Az edző a parkoló buszok előtt „kapta el” a bírót.

„Egy kib*szott szégyen vagy” – kiabálta magából kikelve.

A felvétel itt tekinthető meg:

Nyitókép: Twitter/képernyőkép 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NullaSalus
2023. június 02. 09:51
Nem a bíró szégyen, hanem: 1. Nem kell öngólt rúgni 2. Nem kell az öngól rúgó játékost tizenegyes-párbajba küldeni 3. Nem kell lesérült játékossal tizenegyest rúgatni.
DrPepper
2023. június 01. 19:33
Vicces, hogy Mourinho parkoló buszok között vezeti le a gőzt. A következő áldozata valószínűleg az egyik buszvezető volt, akinek azt vágta a fejéhez, hogy nem tudja hogyan kell leparkolni a buszt.
Ekeke
2023. június 01. 18:14
Mourinho egy jó edző, bár korántsem akkora mint amekkoranak szereti eladni saját magát. A tegnapi Roma játékára sem lehet büszke. Viszont a viselkedése végig botrányos volt, a folyamatos reklamalasaival, provokációival a saját játékosainak is megadta az alaphangot. Amire a Sevilla természetesen ugyanúgy reagált. Taylor kezéből emiatt aztán kicsúszott a meccs, jellemző hogy a három méterre lévő szabálytalanságot befújta tizenegyesre,majd korrigálta saját magát. Mourinho tette tönkre a La Ligat is, háború volt minden El Classico míg ki nem rúgta a Real.
Batman007
2023. június 01. 15:25
A bíró jelentős hibákat vétett, amelyek hatással lehettek a mérkőzésre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!