Már nem lehet jegyet kapni a budapesti Európa Liga-döntőre

2023. május 19. 15:38

Aki eddig nem vett jegyet, már biztosan nem lehet ott a május 31-i budapesti AS Roma – Sevilla labdarúgó Európa Liga-döntőn a Puskás Arénában.

2023. május 19. 15:38
null

Sipos Jenő, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szóvivője pénteken elmondta, az El-döntőre szóló jegyeket kizárólag az UEFA-tól lehetett igényelni.

„Az MLSZ-nek nincsen lehetősége jegyek értékesítésére a május 31-i UEFA El-döntő mérkőzésre, azt kizárólag az UEFA eljárása szerint lehetett megvásárolni.”

– közölte. A jegyekért április 28-ig lehetett regisztrálni az UEFA oldalán.

„A döntőre 47 ezer belépőt értékesít az UEFA, ebből mindkét csapat számára 15-15 ezer jegyet tartanak fenn a szervezők, a fennmaradó jegyeket értékesítik sorsolás útján” – mondta a szóvivő és hozzátette, az MLSZ reményei szerint ezekhez elsősorban magyarok juthatnak hozzá.

Amennyiben a két csapat nem használja fel a nekik fenntartott 15 ezer jegyet, a maradékot kisorsolják a megadott határidőig regisztrált szurkolók között.

Ahogy az várható volt, hatalmas érdeklődés, és többszörös túljelentkezés volt a jegyek iránt. Éppen ezért, az UEFA sorsolás útján dönt arról, hogy kik juthatnak belépőhöz. Minden regisztrált szurkoló e-mailben értesítést kap arról, hogy sikeres volt-e a jelentkezése.

(MTI)

Nyitókép: Mandiner 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miles1
2023. május 19. 21:30
nem lehet jegyet kapni? Az biztos hazugság. Vagy a Zorbánc felvásárolta mindet. Hisz a libshit tótumfaktumok mind megmondták, hogy a stadionok sosem lesznek kihasználva.
linkeloe
2023. május 19. 20:37
Úhhh! Akkor hogy fog Gelike, meg a Fegyőr a "felesleges" stadionból szelfizgetni???
files32
2023. május 19. 17:55
Már lehet fogadni, hogy hányan mennek majd bukarestre döntőt nézni.
quantum
2023. május 19. 17:48
Le kellene bontani a stadiont, ami abból épült amit Orbán ellopott! XD És még több lélegeztetőgépet venni inkább, mert ez a stadion SEM lesz rentábilis...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!